no ludia .. fakt slusne flamy ... skoro my obhorelo obocieale k teme>
je to strasne zavysle od toho co ma clovek rad a s cim ma osobnu skusenost ... ja som mal vzdy intel aj ho vzdy chcem mat .. teraz som si kupil willametoveho celera (ja viem je to shit ale lacny a zatial sa da ...) a intel chipset na epoxe ... predtym som mal mendochino 433@541 (nic moc ale Via Shitset viacej nedal ...) a vzdy som bol spokojny aj so svojim staruckym pentiom na ktorom toto pisem u otca v kancli ...
Tie reci o stabilite nie su len ftipy a to mi nikdo nevyhovori, takisto kompatibilita a aplikacny vykon (prave ten aplikacny ....) bol a je lepsi .... o kvalitach vyrobcu hovori aj dlzka zaruky a dodavany chladic (bez urazky chladic na athlonXP Box stoji za za velku <>)
takisto pametova a zbernicova priepustnost je u intelu na vyssej urovni ... vsak ja s tym shitnym celacom s low-end pametami v priepustnosti rozthrnem akykolvek athlon a moze mat aj corsair ... (hovorim o normalnych moznostiach ladenia ... hw modifikacie procesorov aka odomikanie nasobicov si nechajte)
a cena?? AMD ma lepsi pomer cena vykon ... fuj to bolelo ale za aku "cenu"? Hluk (pokial nemate chladic za dalsi liter (cena tym padom f <>)), nestabilita, nekompatibilita ... piecka v case ... atd.
a nakoniec by som rad dodal ze kazdy ma pravo slobodnej volby a nikoho za jeho nazory nemozno odsudzovat ... ked chces amd kup si ho ... ja nemusim
MadCap