Jasně, to je násobič na HTT, z tvého postu tedy chápu, že jedeš "FSB" 250, je to tak?
Presne! 250x9=2290MHz ale to jen zkousim tu delicku pac do toho peru cely den 1,72V real Ja vim moc k smichu to neni Na normalni provoz to budu muset zhodit na tech 1,65V. Ale pri tech 1,72-1,74V je to stable.

Koukni se ale, co to je za modifikovanej BIOS přesně, hádám, že to bude zase nějakej upraven od Oskara, takže je možné, že tam bude někde RAM timing, kterej se né dobře může snášet s A-Datama. Toto na té stránce neuvádějí, jedná se totiž o BIOS určenej exklusivně pro Xtreme Systems, kde se tomuto tématu dost věnují a hlavně je tam komentář ještě od Oskara a dalších lidí, kteří tyhle Bety upravují. Neznamená to však, že to bude sedět každýmu.
Ja se v bisech vubec nevyznam flashuje podruhy v zivote ale tohle se mi jevi jako oficialni bios byl k tomu prave i programek ktery mi ten bios nahodil na disketu a flashovani probehlo prakticky samo. (tzv. pro lamicky) Netusim co je to jinak za verzi pokud nahodou vis jaky jsi mel bios ty tak by mi to hodne pomohlo mel si prave taky A-DATA500!

Jestli se však snažíš o něco podobnýho jako HTT270 nebo víc a chceš použít děličku, tak to se ti nepodaří, tohle je limit socketu 754 s 2 DS paměťovými moduly v poměru 1:1, měl jsem ten samej problém s mojí deskou. Zkus ale zvýšit LDT Voltáž.
Na MSI jedu aktualne 9x245 1:1 ale na DFI bych chtel neco podobnyho (DFI jsem koupil kvuli tomu abych mohl namontovat Zalman 7700Cu) ale DFI mi hazi chyby i pri 9x235 1:1 coz je naprosto sileny proto ted zkousim tu delicku! Jsem s DFI dost sklamany, ale verim ze je to tim biosem u MSI mi taky ten nejnovejsi hodne pomohl!