Výsledky hlasování: sledujete pravidelne pravidla bazaru a oznameni o neduveryhodnych osoby?

Hlasující
159. Nemůžete hlasovat
  • ano ( zalezi mi na tom a vsimam si i lidi, se kterymi obchoduji )

140 88,05%
  • ne ( je mi jedno, jestli porusuji pravidla anebo jestli naletim podvodnikovi )

7 4,40%
  • ano ( pravidla ctu, ale obchodovat budu s kymkoliv )

12 7,55%
Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    300

Standardní

Mozno bol to s tymi LCD blby priklad(nie mozno ale isto)

2tiktak: to ze na to neni zaruka som tam tiez napisal v tom "vzorovom inzerate" A k tomu ze na prvom miete je cena a je jedno aky je povod, to som zle sformuloval.Chcel som poukazat ze exustuje taky typ ludi, nie ze som to ja.

2mISHA:to ze obchod bude cely prebiehat na fore a ze meno cloveka sa potom objavi v na to urcenom drede mi moje prachy stejnak nevrati(aj ked to pomoze dalsim).Inac si ma asi zle pochopil.Samozrejme ze ten clovek po tom co sa dohodneme cez ICQ napise do svojho dredu v bazare komu a za kolko predal a poziada o lock(teda aspon tak by sa to myslim malo robit).Takze vlastne to ze som detaily dohodol mimo fora nijak vec nemeni.
    A tiez dohoda cez ICQ pripada samozrejme v uvahu len v pripade ze o ponukany hardware nema nikto iny zaujem.Ak tam uz prihadzuje 6 ludi tak to samozrejme nema zmysel.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    307

Standardní Re: Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!

Citace Původně odeslal Marek Zobrazit příspěvek
    Mozno bol to s tymi LCD blby priklad(nie mozno ale isto)
    Sice take tri roky po funuse, ale toto m neda nereagovat.
    puvodni post: http://4um.overclocking.cz/showpost....2&postcount=16

Ona totiz existuje jista MORALNI ETIKETA, takze to byl opravdu blby priklad.
    Ne kazdy totiz na toto ma "chutove bunky" snad je moje metafora dostacujici.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání