To Marek: Promin, ale ty jses predpokladam presnej typ, kteryho nic nezajima, jen do te doby, nez zjisti, ze ten levnej koupenej LCD, kterej bude klidne cornutej musi reklamovat a bude hrozne dotcenej, kdyz mu ten prodavajici rekne at si trhne, ze ho kupoval s tim, ze za 1/4 ceny nemuze preci dostat i zaruku...

K cenam: v civilizovanych obchodech plati, ze nabidka se ridi poptavkou, tedy pokud si podam v bazaru inzerat, ze prodam 10 let starou mys a chci za ni 500,- tak tim padem o ni nebude zajem, nikdo se neozve a to asi svedci o tom, ze o zbozi za tuto cenu neni rozhodne zajem,

a OT posty typu, "ja tu vec sezenu levnejs, bez dph" atd mne taky iritujou, pokud to sezenu levnejs, kupuju jinde, pokud mam o vec zajem, musim akceptovat cenu, nebo jit opet nakupovat jinam, samozrejme se da diskutovat o vysi ceny, nevidim ani problem napsat (pokud nekdo jiny neprojevuje zajem a pokud neni striktne stanovena minimalni cena), ze bych mel zajem, ale za nizzsi cenu a je na prodejci, kam to pak nasmeruje, jestli odmitne nebo na nabidku pristoupi...
Ad ICQ: je to sice mozna rychlejsi a pohodlnejsi, ale tato komunikace by mela byt dodatkova (k upresneni stavu veci, detailum, mozne doprave atd atd) a ne o cene a domluve za "zady" ostatnich zucastnenych (jak je bohuzel dost obvykle)
Tak alespon chapu bazar ja.

Nepral bych ti nic zleho, ale s tim kupovanim kradeneho zbozi za nizkou cenu (jen pro tu cenu) a pristupem, "vsichni jsou mi volni, hlavne kdyz jsem happy ja", by te mel zivot trosku vyucit, myslim ze takhle kdyby lide nemysleli a nejednali, bylo by na svete hned trochu lepe...