Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: M$ Outlook XP - seznam.cz - stahuje spoustu emailu znovu

Standardní M$ Outlook XP - seznam.cz - stahuje spoustu emailu znovu

Dnes rano jsem pustil Microsoft Outlook XP z baliku Office XP SP3. Mam v nem dva ucty, jednak firemni postu a jednak svou schranku na seznam.cz.
    Outlook mi dnes stahnul znovu emaily za posledni dva mesice. Mam tam vsechny mejly dvakrat, vzdycky jeden jiz davno precteny a jeden stejny neprecteny.
    Obcas se mi stava, ze outlook stahne sem tam nakej email jeste jednou, pred tydnem mi dokonce prisel email z unora 2000 ktery me informoval o vysledcich zapoctu z jednoho predmetu - uz na ty skole davno nejsem a z toho predmetu sem dostal 1

Proc se to deje? Ci je to chyba? Seznamu, nebo Outlooku?

Jinak mejly nenechavam mazat, chci je vsechny mit dostupne i pres webove rozhrani - ted kdyz mame 1010 MB tak to neni problem si je vsechny nechavat.

EDIT: Ted jsem si vsiml, ze nektere mejly tam mam dokonce 3x !
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

řek bych, že to není chyba outlooku ale hloupého seznamu, mám takový dojem, že pokaždé jak něco nového na seznamu "vylepší" tak se todle stane....
    a není to poprvé co se mi toto stalo (a ná jeden mail, ale opět všecky), používám kmail...
    jo a teď jsem si vzpoměl, občas mi na seznam příjde i pošta která vůbec není adresována mě (sice je to vždy spam, ale zajímalo by mě jesli je to další chyba, nebo jenom podvržená hlavička...)

a taky mám pocit že to tu už někdo asi tak před nějakou dobou řešil....

btw. taky to na webovém rozhraní chtělo po tobě znova akceptovat licenci na seznam?
    zde býval podpis...

Standardní

Licenci na seznam? Nee.

OK, ja jsem si to myslel, ze to je hloupy seznam, rikal sem si, ze outlook zas tak blbej byt nemuze (i kdyz kdo vi), ale na druhou stranu by outlook mohl porovnavat hlavicky mailu, pak by zjistil, ze uz tam jsou.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

A je to tady zase !!!

Vcera mi doma Outlook pres GPRS stahnul cely muj seznam.cz znova (asi 30 MB). Vsechny emaily sem mel v Outlooku 2x.

Prijdu do prace, pustim Outlook a stalo se to same.

Co se to deje?
    ACH JO !!! GRRRRRRRRRRRRRR!

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    306

Standardní

No a myslis ze ti s tim tady pomuzem dyz je to (s velkou pravdepodobnosti) chyba seznamu? Bud jim napis ze mas takovej a takovej problem nebo jdi jinam.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Standardní

Dobre, taky tedy prednesu dotaz.

Stalo se vam nekomu, kdo mate schranku na seznamu, ze vam postovni program (napr. outlook) v poslednich dnech stahnul komplet celou schranku znova? Nebo ze stahne jakoby nahodne nektere starsi emaily znova?

Webmasterovi seznamu samozrejme napisu a hodim sem odpoved.

Standardní

Podobne mi to robi cez Thunderbird zoznam.sk
    Najprv 2 dni stahoval vsetko zakazdym odznova a teraz nestahuje vobec, ani nove spravy nehlasi.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Stalo se vam nekomu, kdo mate schranku na seznamu, ze vam postovni program (napr. outlook) v poslednich dnech stahnul komplet celou schranku znova? Nebo ze stahne jakoby nahodne nektere starsi emaily znova?

jj. stalo, presne to samy. Zatim se mi to stalo jen jednou taxem to moc neresil. Ale ta jejich odpoved by me zajimala, takze ji sem pak 100% postni. Z vlastni zkusenosti vim ze na seznamu sou ochotny takze verim tomu ze se ozvou z5.
    FIGHTERS FIGHT!!!!
    MB:ASUS P5W DH Deluxe,RAM:4x DDR2 Corsair 512 TwinX2 6400CL5@CL4CPU:C2D E6300@2,8GHzCooler: Zalman CNPS9500 AT GK: Asus nVidia 7950GT,HDD:WD 250GB ATA100/7200rpm,CD-RW: NEC DVD+-RW ND-3530A,Sound:SoundBlaster Live 5.1,Repro: Cre/\tive Inspire 5.1 P580,Sluchátka: Genius HS04A,Keybord: Genius SlimStar USB,Monitor: AOC 17´ + SamTron 17´ ,Dalkove ovladani, informační LCD

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

no vicemene pokud si nemanipuloval s nicim doma, tak se jedna o to, ze klient kazdou zpravu oznaci svym "podpisovym" vzorem. ve chvili, kdy o tento priznak stazeni mail prijde, tak se hlasi jako novy.

jednou z moznosti je zatrhnout v klientu "zachovat zpravy na serveru" a k tomu dat trebas podminku "ne starsi dvou dnu". to plne staci na eventualni obnoveni nejake zpravy, kterou nestastne smazete.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Citace Původně odeslal Holli
    Citace Původně odeslal howard

jj. stalo, presne to samy. Zatim se mi to stalo jen jednou taxem to moc neresil. Ale ta jejich odpoved by me zajimala, takze ji sem pak 100% postni. Z vlastni zkusenosti vim ze na seznamu sou ochotny takze verim tomu ze se ozvou z5.
    mi se na seznamu stalo to, ze po jejich zmenach mi prestalo fungovat heslo. jde spis o to, ze mi odpovedeli az na paty dotaz, takze bych to s ochotou seznamu nevidel tak ruzove.
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Standardní

Napsal jsem jim, uvidime, co mi odpovi.

EDIT:
    Odpovedeli mi toto:

Citace Původně odeslal seznam.cz
    Dobrý den,
    v tom případě si na disku najděte soubor pop3uidl.dbx a smažte jej. Jsou v něm ukloženy informace, které emaily jsou stažené a které nikoliv. Po smazání souboru si jej Outlook Express vytvoří znovu, opětovně stáhne všechny emaily, ale nebude je již stahovat opakovaně.

Děkuji
    V případě odpovědi zanechávejte prosím ve zprávě veškerý text předchozí komunikace.

S přáním pěkného dne

---------------------------------------------------------
    Lukáš Kadlec
    Helpdesk
    Tohle mi tedy vubec nepomuze, navic jsem nemel namysli M$ OE, ale M$ Outlook, asi jsem to nedostatecne specifikoval, nebo on tomu nevenoval prilis pozornosti.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání