Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Přeinstalování WindowsXP.

Standardní Přeinstalování WindowsXP.

Mám notebook ACER s win XP. Po připojení modemu Eurotel Data NonStop se to 2x seklo a ted se to při najíždějí zastaví v najížděcím pruhu - nejede ani stav nouze. Notebooku na recovery na disku , ale jak ho zapnu tak to přemaže všechny data a při spuštění instalace z CD mi take nebídne jen ponechat stavající systém beze změn a pak už jenom zase přemazat, že existuje už adresář Windows

existuje nějaké schůdné řešení ..

díky
    The truth is out there!

Standardní

pokud mas problem pri bootovani windows, tak bych prvne zkusil editnout boot.ini a tam upravit prepinac /fastdetect na /sos. Po teto uprave se ti budou vypisovat jmena ovladacu, ktere windows nahrava, a zjistis ktery ovladac selhava.
    1. CPU AMD Athlon XP Barton 2500+@3200+ (200*11) BOX │ RAM Samsung 2x256MB DDR 400MHz CL3.0 │GPU FCI Radeon 9600Pro 128MB │ MB Soltek FRN2-LR │ CD-RW Teac W516EB │ DVD-RW Teac W50D │ CASE Leo black/silver │ ZDOJ 300W │ HDD Seagate 120GB + Seagate 40GB │ OS WinXP Professional SP1 │ DISPLAY SONY HX73S │ K&M Logitech Desktop Navigator 2. notebook HP nx7000 Intel Pentium M 1.4GHz 3. TG50 CLIÉ™ Handheld

Standardní

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=79281
    ptej se jen jednou

ale k věci, zřejmě si taky nedostal k notebooku instalační CD s WinXP, že? Mě se stalo něco podobného nezbylo mi nic jiného než pořídit a nahodit WinXP Home...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání