Původně odeslal
TimeLord
Hej, to je ten problem ze sa prekrvaju, jeden zmeni jedno druhy druhe, prve nerata so zmenou druheho a naopak a je v tom len bordel ako som hovorl. Niekedy je menaj viac. A je mi jasne kolo to da roboty aby sa to skompilovalo, ale este viac roboty aby to aj fungovalo a preto su v nitre take problemy ake su, ten chlapik nerobi nic ine len pozameta vsetky patche ktore najde na jednu kopu a potom sa skrizia prsty a vyda sa nitro patch a caka sa na odozvu
Este sa chcem spytat naco ti je patch na sk98lin ? A co sa tyka reiser4 tak to este zdaleka nesplna poziadavky na bezpecnost dat..
Jo to je pravda, ze ti tri lidi, co pripravujou nitro, nedelaji nic jineho, nez ze davaji furt ty patche dohromady aby to jelo. Testujou to pak lidi, kteri celi nazhaveni kompilujou novy kernel. No a az tam napisou svoje poznatky a ja mam pocit, ze je to uz dostatecne otestovane, tak to zkusim taky. Jinak si nemyslim, ze je to tak zle, mam vesmes dobre zkusenosti s nitrem a vykonnostne (subjektivne na desktopu) je to poznat oproti vanille.
sk98lin je na gigabitovou sitovku; mozna ze uz to je od nejake verze primo ve vanille, ale driv to tam rozhodne nebylo.
reiser4 mam na systemove partition a mam to hlavne kvuli vykonu; vsechny dulezite data mam na jinych partitions.