Citace Původně odeslal fue
ziadny flame, to nie.. ale.. aj ked kazdy ma pravo na vlastny nazor, tak.. co poznas lepsie ako nVidia (viem, ze je to teraz mimo thread, ale dotkli sme sa vaznej temy, tak...)..? intel? tak si kup intel a do amd sa vobec neryp, lowcost ATI? to suxxx zase podla mna, VIA never more (ziaden OC.. aspon u mna, ok, viem, ze boli njake verzie, kde sa dalo slusne, ale urcite ani zdaleka v mnozstve kusov ako nForce)... jaaaaj, ty si urcite myslel SiS, ze?!

sorry, v sucasnosti nie je (opat podotykam, ze podla mna a mnohych dalsich) nic lepsie pre AMD platformu ako nVidia.. a ze nevedia robit grafiky.. chlapce.. sa zamysli nad svojimi pochodmi.. era G5xxx je uz za nami (chvalabohu), aj ked su nestastnici, ktori ich maju.. chyba v programe, ale s tym sa rata.. kazda firma rad vyda nieco co je neobstojne.. ad: 6600GT je lepsia ako X700, na druhej strane je to dosahane zase s 6800 oproti X800 a X850, ale mnohi veria, ze je to len otazka driverov, to ale ukaze cas.. (a pokial sa stazujes specialne na 6800, nie je vela takych, ktori si ju mozu dovolit, tak by som to zase na taky problem z mojho pohladu nevidel..). a kto ma njaky problem (a aj $$$), tak nech si kupi ATI. ja aj tak verim v new drivers
Jen tak to tvoje prirovnani ze 6600GT je lepsi nez X700 bych si mozna i odpustil, X700Pro po pretaktu treba 570/1100Mhz coz uz sem videl dava peknejch 9500bodu v 3DMark 03 a v hrach to dopadne jako vzdy jednou vyhraje ATi pak nVidia.