Citace Původně odeslal -Ja8k1-
mno hele ptam se proto ze to "zrejme" nebude pametmi... prijde mi divne ze procak bezi v pohode na FSB 260*9-prime, vse OK .. nastavim 261*9 a uz ani nenabotuje.. byt to procakem, tak jakto ze pri 290*8,5 to je opet jeste prime stable, ale od 291 to pri bootu restartuje? taky by se mohlo zdat ze je to procakem jakto ze mi ted cele odpoledne jede prime pri nastaveni 320*8 coz je dopodavadni nejvetsi celkova frekvence ? opet ale pri nastaveni 322*8 nasleduje restart pri bootu... "strop" procaku to ale asi mozna nebude.. nedopatrenim sem "odklikl" nastaveni 430*7,5= 3225MHZ a opet to "zmrzlo" az pri bootu(je to vubec mozne nenastavuje se ta frekvence az pozdeji tech 3225 se mi zda za moc..) nejdivnejsi ale na tom celem je, ze tyto restarty nastavaji "po 30FSB" tj 260 , 260+30= 290+30=320 neni trba jen chyba v nastaveni boisu? diq za rady
imho to dělaj paměti - já zatim se všema pohoda, jen s jedněma jsem mohl jet vše jen na default a jak jsem pohl s HTT tak jsem nenabootoval
zkusil bych na tvým místě testnout - jet jen s jednou a nebo si někde půjčit jiný

btw - taky jsem přenastavil ručně časování atd. v biosu a paměti najednou jedou max. místo 620DDR na 636DDR T1 cl2.5 stable - dál jsem netestoval