Citace Původně odeslal Gargamel
Ano, je to zatim nitro0, takze jeste preview release pro 2.6.11
Jinak to, ze je ten patchset tak velky, je jedine dobre. Zkousel jsi rozchodit treba pet patchu najednou, ktere se castecne prekryvaji? Vis co to da prace dat to dohromady tak, aby se to aspon zkompilovalo?

nitro sources je proste sbirka patchu, ktere zapadaji do sebe tak, aby si uzivatel mohl jenom vybrat, co chce a co nechce a nemusel se starat o nic dalsiho. Viz napr. moduly pro ATI a nVidiu v tomto novem releasu (fgrlx sou tak skvele udelane ovladace, ze nejdou zkompilovat ani na nove vanille).

Ano, samozrejme se stava, ze kvalita je s kazdou verzi patchsetu jina, to uz si clovek musi otestovat. Ja vetsinou cekam az je tak -nitro3 a vys, jsou tam vychytane ruzne chybky a je to otestovane na lidech.
Hej, to je ten problem ze sa prekrvaju, jeden zmeni jedno druhy druhe, prve nerata so zmenou druheho a naopak a je v tom len bordel ako som hovorl. Niekedy je menaj viac. A je mi jasne kolo to da roboty aby sa to skompilovalo, ale este viac roboty aby to aj fungovalo a preto su v nitre take problemy ake su, ten chlapik nerobi nic ine len pozameta vsetky patche ktore najde na jednu kopu a potom sa skrizia prsty a vyda sa nitro patch a caka sa na odozvu
Este sa chcem spytat naco ti je patch na sk98lin ? A co sa tyka reiser4 tak to este zdaleka nesplna poziadavky na bezpecnost dat..