Prestrikal jsem si case a ted staci jen skrabnout nehtem a barva jde dolu.. Jedna se o klisickej autoemail. Zadna podkladovka nebo zdrsneni povrchu..
Prestrikal jsem si case a ted staci jen skrabnout nehtem a barva jde dolu.. Jedna se o klisickej autoemail. Zadna podkladovka nebo zdrsneni povrchu..
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
Jeste by to chtelo nejakou povrchovou upravu prohlednym lakem... Ja jsem na to pouzil nejakej lak na bazi vody - drzi, ale ja jsem pro zmenu blbe nalakoval podlad, takze to bude muset dolu a znova![]()
Ja pouzil Prima RAL 9005 mat. Dve vrstvy a pohoda.
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
No ono by to taky "drzelo" ale ja komp docela casto prenasim...
tak potrebuju, aby se to neodiralo...
Velmi dobře mi na caseu drží barva "Motip acryl lack-spray". Pry to je barva na opravu laku auta (má škodovácký značení barvy, 150ml spray, cca 100kc). Bednu jsem predtim jenom mirne prebrousil jemnym smirglem, pak dve vrstvy.
Velmi špatně naopak drží barva "ColorWorks"
Původně odeslal Medved
Smirklem sinda tu puvodni barvu? Protoze Motip spray mam a ten prave leze dolu docela dost..
zkuste tu Primu, ja s ni nemam probmeny. 400 ml za 100 Kc
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
To Hynchenzo:Původně odeslal Hynchenzo
Ne jen jsem to prebrousil abych to zdrsnil a odstranil mastnotu od osmatani. Puvodni barva tam zustala (kouknes proti svetlu jestli je to osmirglovany rovnomerne a dostatecne vsady !!!). Pak to jen ofouknout, nebo oprasit smetackem. Nesmis se toho pak ale uz dotknout rukou (tam kde na to sahnes, tak ti ta barva nebude drzet a budou na tom videt otisky.
Samotnyho me prekvapilo jak ta barva na tom dobre drzi - uz se mi taky podarilo do toho parkrat prastit, drapnout a podobne, ale na barve neni nic znat. Taky jsem zkousle tuhle barvu na plastovej predek (zatim jen na krytku 5"1/4 pozic, protoze jsem se k nastrikani celyho predku jeste nedostal) a po predchozim odmasteni (konc. saponat, horka voda) a dukladnym (!!!!, trva tak 1 den, protoze to trochu ten plast nalepta) zaschnuti to taky drzi velmi dobre.
Jo a jeste, kdyz to strikas, tak je lepsi udelat dve tenky vrstvy, nez jedna silna.
Takhle vypada muj case...
s tou mastnotou me to nenapadlo. diky...
Osmirkuju to a nastrikam znova.. Diky za radu.
www.volny.cz/kazim/silver_daywalker.jpg
na tohle staci klasickej Dupli color - auto lak nebo klasickej acrylovej lak na plastu drzi perfktne ,...zkousel sem taky zpoustu spreju ale tenhle se osvedcil
![]()
Burn-in H2O cooling system by Hawran & Wirruss in-progess -____ 19%
Já jsem už zkoušel spoustu sprejů, ale na plasty (!hlavně!) a dost taky na kov tenhle sprej: HitColor Decorspray - stojí asi 130,-Kč v Baumarktu (u Globusu)![]()
![]()
| NB ASUS A6M-Q016 (15.4", Sempron 3200+, 1GB DDR2, 100GB, DVD±RW, GF6100) | Externí 2,5" disk 100GB | Logitech MX1000@SteelPad4D | 20" LCD Nec 20WGX2 |
| PROJECT: Stoobi tuning2.0 | PROJECT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi | PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | PROJECT: Green_Master by Stoobi |
| PROJECT: The Punisher by Stoobi | PROJECT: CFI Flamer by Stoobi | PROJECT: Shark Attack by Stoobi | PROJECT: Orange² by Stoobi |
jo to je taky dobrej sprej , .... ten taky drzi ale musis davat pozor hodne tecou , ...
Burn-in H2O cooling system by Hawran & Wirruss in-progess -____ 19%
presne ten isty spray som pouzil aj ja, jednu vrstvu, ale neopadava/nezoskrabuje sa... skratka pohoda.Původně odeslal daso
ASUS F3 series - powered by Core 2 Duo T5500 + Geforce Go 7300
jj, ta je dobra a drzi docela dobre i bez zakladovky naopak s motipem (cervena) mam spatny zkusenosti - bez zakladovky staci ryha nehtem a je dole, se zakladovkou sla trochu hur... hold zlaty cesky rucicky - nebo spis chemiciPůvodně odeslal daso
![]()
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■ Snow Leopard 10.6.6
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)