Citace Původně odeslal Likedi
2ssnake: takže nabouráváš systém aukce? imho platí: kdo dá víc, bere, nebo to je taky OT když nabídnu víc než ty?
nenabouravam system aukce, ale kdyz je forum "pro vsechny" tak si myslim ze kdyz nekdo vykoupi xx stejnych veci tak to asi nema pro sebe ale na dalsi prodej, a aby na tom vydelal, a to je jen pro jeho osobni prinos, a tim ze jich koupi vice si muze kompenzovat ceny a tak nabidnout nejvic, prece kvuli jednomu procesoru nebudu kupovat 20ks a pak zas 19 prodavat aby me to vyslo levneji...a to se mi tu nelibi, klidne nabidni vyse, ale ne ve vsech nabidkach ktere maji aspon malinkaty smysl, kdyz koupis 100x vice veci nez ja tak ta jedna vec kterou bys nechal koupit nekoho jineho z tebe chudaka neudela

a OTckar je kapitola sama pro sebe....v bazaru jen kazi ksefty, nechapu jak nekdo neco prodava a dalsich xx lidi jeho nabidku rozebira na nekolika strankach, vetsinou kde to je za jakou cenu a za kolik to muzou mit oni...kdyby to byly jen prihozy nebo info-dotazy tak by to vypadalo jinak ne?

Citace Původně odeslal Likedi
ještě k tomu procentuelnímu zdanění...kdybyste chtěli například ty, co vozí z německa, ještě rejžovat(to je výraz těch, co argumentují proti mě ), jak by vám potom mohli udělat tak dobré ceny? to už to můžete koupit přes CC...
ti co vozi z nemecka NABIZEJI, a to nijak nenabourava neci obchody, kdezto prekupnik vykoupi dobre nabidky, a taky nekteri dovozci maji sve vlastni www na ktere tady jen upozornuji co je skladem a co muzou dovezt, nabizej tady kolik chces, ale kdyz vykoupis kazdou lepsi nabidku tak snizujes prinos bazaru pro ostatni cleny ocfora....

a moje nazory se nevztahuju primo k tobe, ale ke kazdemu kdo se tak chova (a to ani netvrdim ze ty jo), nechce se mi rozebirat kdo jak co v bazaru pise ale jen jsem chtel upozornit na par veci co s tim souvisi a ktere se (nejen) me nelibi, navic vetsina tech veci se neda kontrolovat a skoda ze nekteri lidi jsou tak vysrani ze musi koupit kazdou vec kterou muzou prodat za par korun vic, ikdyz nekteri tady to shani pro svou potrebu a jinou moznost kde to koupit nemaji