Citace Původně odeslal Likedi
2kon: a jak chces dolozit to, ze ten obchod byl proveden? co spis udelat pristup do bazaru pod podminkou urcitejch prispevku rocne treba...ne velkych...ale v takovem poctu by to foru lehce mohlo pomoct...
placeny pristup do bazaru je blbost, plno lidi tam koupilo/prodalo tak malo veci ze by to bylo docela nefer (je rozdil prodat 100* P4 nebo 2*PI/II....)

vstup do bazaru bych nechal jak je ale mnohem vice bych postihoval OTckare, kdejaka blba poznamka na jeden radek a cely obchod jde do ***, urcite se vam to uz stalo, snazite se prodat, nejaky "zastance prav" (podle me debil co si o sobe moc mysli a sere se kde nema, navic ani nechce koupit ale jen buzeruje) tam hodi poznamku a potencionalni kupec uz neexistuje...

taky se mi nelibi kdyz nekdo vykupuju naprosto vse co je jen trosku lepsi nabidka, normalni uzivatel tu pak nema sanci se k necemu dostat, k cemu je nekomu treba 20* stejna vec? chapu ze ma treba spoustu pratel, ale kdyz to tak udela nekolikrat...vetsina lidi tady ma 1-2 kompy ktere se snazi vyladit a shani dily jak se da za nejlepsi cenu, a to uz nemluvim kdyz se tu objevi na prodej lepsi OC kousek...

lidi kteri prodavaji (MaWa, R.S.) nikomu ksefty nekazi - nevykupujou to tu, ale prekupnici bazar nici...to uz aby se jeden bal tu neco nabidnout, zarucene mu nekdo napise neco o cene, kde se da koupit levneji (vetinou z velkoskladu kde normalni lidi nenakupujou), dalsi mu nabidnou smesnou cenu a jestli je to lepsi kousek (OC,kvalita) tak je jasne kde to skonci (=zadna sance pro lidi kteri chteji dobre koupit)