Takze vlastnim Soltek (SL-KT600-RL), jak je vidno z oznaceni desky, chipset KT600. Druhy pocitac je taky Soltek (mam je rad) - tusim, ze to je SL-KT400-A4C. Na obou deskach je samozrejme posledni BIOS. Velikost AGP pameti jsem nastavoval od 32-256MB (na druhem pocitaci je nastaveno na pevno 128MB), vse naprosto bez efektu. Momentalne mam 128MB, coz je myslim si, optimum (polovina me operacni pameti a stejna velikost jako na karte). Tomu narustu AGP 4x vs 8x jsem se taky docela divil (i kdyz...100 bodu, no... , ale jak rikam - ve hrach, ani benchmarcich nikdy problem nebyl, zlobil pouze ten prohlizec. Pokud by to nekoho zajimalo, muzu si zapnout FW i AGP 8x a provest testy, ale pochybuju o tom, ze narust vykonu bude nejak zavratny (mozna tak v radu chyb mereni ). V drtive vetsine materialu je uvedeno, ze R9600pro se s FW a AGP8x moc rad nema - ovsem nikdy jsem si nemyslel, ze to bude blbnout zrovna pri nulovem vytizeni
Chtel bych se jeste zeptat na jednu otazku, i kdyz to bude silne OT. Je mozne aby mi AGP 4x pomohlo pri pretaktovani? Pokud vim, sla tato karta vetsine lidi dost dobre prataktovavat (az na XT frekvence), ale u me to tak slavne neni...