Bez bazaru to tu pro mě není problém přežít (jako vicemene pasivni uzivatel v ostatnich sekcich, kazdy obcas mame problem ci resime flash biosu), ale přiznávám, že bazar je většina mé aktivity zde. Co se výdělku týče, když něco kupuju (až na pár vyjímek - PC celer 800 od Minimema napr) vsechno kupuju pro sebe (jak hradecaci vedi - mil17, overclocker.cz, deadly_hawk, vauxhall.uk a dalsi, kdo vidi, co mam doma...), mam to mesic a pak to vymenim, protoze mam moznost to slusne prodat nekomu...neni to dlouho, co jsem jel na PII350...naskytla se moznost vymeny(vinc black) nepotrebny ddr pameti za silnejsi stroj tak jsem to udelal...to, ze tocim hw(ano, krome narazovych akci typu CPU nebo pameti, ale to nejsem jedinej...activer, riss, k1ll3r) vice nez vetsina jinych ale neznamena, ze na tom rejzuju. kdyz bych si to podtrhnul a secetl, spis prodelavam, za to, ze to doma chvili mam, hraju si s tim, resim problemy, vzdelavam se, ziskavam zkusenosti.

navrhuji navrhnout neco, cim bych foru prispel dostatecne, aby se me vyuzivani bazaru protivazilo mimochodem, kamarad rikal neco o firme blizko hk, ktera nalepky, ktere delal drive millisx, dela za lepsi ceny, podrobnosti zjistim

mimochodem, já nejsem kšeftař, ani neberu ze skladu, ani nemám sklad, ani nemám web ani nemám cokoliv souvisejícího...jen koupím pro sebe a časem prodám nebo vyměním apod...

erda: proč si myslíš, že jsem ryba? opravdu žiju z jinejch prostředků...

2kon: a jak chces dolozit to, ze ten obchod byl proveden? co spis udelat pristup do bazaru pod podminkou urcitejch prispevku rocne treba...ne velkych...ale v takovem poctu by to foru lehce mohlo pomoct...

2david: ale ja ty procaky nekupuju...a to jestli jsem nekomu neco vyfoukl...mel nabidnout lepe

2marty: o te disketovce jsem uvazoval vzhledem k tomu, ze o svoji original IBM notesu jsem prisel diky bratrovi, kterej na ni postavil zidli...chces fotku?