Citace Původně odeslal ESCAPE
Niekde som čítal, že je rozdiel v mechanikách pri bulkovom alebo retailovom baleni. Myslím, že bulk nemá na prednej lište ten strieborný pásik. To by ma tak neznepokojovalo (aj keď to ževraj bez neho vyzerá dosť blbo), skôr má trápia údajné zmeny v chipsete, nemyslím výrobcu chipsetu, ale skôr tam chýbajú nejaké obvody alebo niečo podobné.
Viete o tom niekto viac?
ta druha cast je snad nezmysel, predpokladam ze bulk akurat nema krabicu, inak by mal byt totozny

skusal niekto fw 103?
EDIT: tak som ho tam frkol, bez problemov a zatial som skusal cdrw 24x (verbatim 24x) a dvdrw 4x (eproformance 4x) a isli ok

==
EDIT:
Mam problem a teda dufam, ze niekto poradi lebo ma picne.
Na jednom SATA kanali mam disk (Hitachi 160 GB), na druhom kanali nie je nic.
Na PATA primary master mam LG 4163 DVDRW, slave nemam.
Na PATA secondary master mam Teac CDRW, slave nemam.
Vsetko behalo ok.

Dnes som planoval flashnut fw 103 a tak som zapojil LG ako sec. master, slave prazdny a secondary master aj slave som nechal prazdny.
Zapnem PC a ked bootuje windows (xp+sp2) tak ked uz ma skocit z boot loga do desktopu tak nabehne cierna obrazovka a nic.

Ked necham zapojeny len ten SATA disk tak to nepomaha.

==
no tak na vine bol daemon tools, asi mal chaos zo zmenyv ide zariadeniach
safe mod tiez nenabiehal ale ked som zrusil pocas loadu safe modu daemona tak to nabehlo az na to, ze nesiel uninstall ale v helpe je pekne postup na manual uninstall (remove bios pnp extension (device manager), potom win nabhene a ide aj uninstall)