Mam IE6, tj. ten nejnovejsi. Tempy jsem promazal dukladne, abych mel zarucene dost mista na disku, nebylo jich tam malo.

S podporou W98 je to podle M$-stranek tak, ze v zasade skoncila, tj. kdyz si s necim nebudu vedet rady a obratim se na ne, tak mi nejvys poradi, kam se muzu obratit, kde je to nic nestoji. Tam to ovsem zase bud stoji mastnej peniz me (to jsou jejich distributori) nebo to jsou naka jejich fora, na jejichz pouziti si musim stahnout jejich zas nakej specialni softver; to ovsem ted v zadnym pripade nechci, protoze mam trochu rozhazenej poradek na disku, jelikoz pracuju na tom, abych moh data, u kterejch mi to nebude vadit, vyskladnit na CD-RW a tim uvolnit misto pro rozsirovani systemovych funkci. Nez to bude, tak jsem si zakazal instalace jakykoliv programu navic (a do toho se mi ted s..ou takovyhle problemy). Pokud ovsem sami objevi nebo je nekdo upozorni na nejaky vseobecny problem, tak se tim podle vlastniho uvazeni zabyvaj a pripadne vydaj apdejt a takhle to ma bezet udajne jeste tusim asi 2 nebo 3 roky. V tomhle neni rozdil mezi 98 a 98 SE a kdyby byl ten apdejt precejen vylucne pro SE, tak by mi ho to nehlasilo, kdyz SE nemam.

Napadlo me, jestli to cele neni dusledek vycisteni Regcleanem, co jsem delal asi tyden nez ten apdejt prisel. Jelikoz se od te doby v registrech ale dost udalo, mj. dalsi vycisteni, a ten tehdejsi backup jsem ted vytah ze zachoda Restorationem (o kterym navic nevim, jak dalece umi mezi smazanyma souborama rozlisit, co je jeste intaktni a co uz je jenom torzo), tak mam obavy, jestli bych nenapachal vic skod nez uzitku, kdybych ho tam na zkousku nahral zpatky.

Citace Původně odeslal howard
Taky zkus ten winupdate v naky nadstavbe (Avant, maxthon).
To jako znamena konkretne co a jak?