Citace Původně odeslal JOHN
Dekuju za rady ale probuh o DFI jsem nikdy neslyšel kdo to v Praze prodava? Nasel jsem promocomp ci co ale tam maj jen Intel. Muze mi prosim nekdo vysvetlit proc je 3200 lepsi nez 3000+ ? Nejak se neorientuju ve vsech frekvencich co A64 ma. Je toho na me kapku moc. Mam pameti 2x 512MB 400Mhz casem je vymenim ale je to realny snima jet na slusnych frekvencich ?
dfi se da koupit u mawy, v dgisoftu a u stepance. aspon tam jsem slysel ze lidi z fora kupovali. taky jsem se domlouval se svacou, na toho bych zapomnel. nikdo neni z prahy. mawa pry obcas veci do prahy doveze, ale to si musis zjistit sam

3200 ma nasobic 10 a dolu, 3000 nasobic 9 a dolu, u casti lidi je popularni 3200 protoze ne kazdy ma ihned penize na nove dual OC pameti a u 3200 je mozny urcity OC - procak se taktne na 240 pouzije se asynchro - delicka a pameti jedou na 200 rovnych

dalsi duvod k popularite 3200 je ze kolem 2600Mhz konci bezna taktovatelnost winchestera a s 260 frekvenci mas dost sanci se tam dostat - nad 260 je to loterie s pametma, deskou, tam uz moc zavisi na stesti