Davali jste uz nekdo vodni chlazeni na nejakou X800 kartu?
Zajima mne, jaky blok na ni sedi, pouziti nebo nepouziti pasivu na pameti (jestli ano tak jake), a tak vubec. Diky
Davali jste uz nekdo vodni chlazeni na nejakou X800 kartu?
Zajima mne, jaky blok na ni sedi, pouziti nebo nepouziti pasivu na pameti (jestli ano tak jake), a tak vubec. Diky
Měl jsem vodníka jak na x800pro tak i ted na x800xt pci-e a v pohodě. Mám teda bloky od kpcool ale není tam co pokazit. Na paměti pasivy nemám ale ofoukávám je větrákem z boku. Myslím že tam sedne jakejkoliv blok dělanej na ati kartu.
Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../
Uchyceni je stejne jako u starsich modelu, takze by s tim nemel byt zadny problem.
MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery
aha, ja mam prave na PC2 Radeon 9800 SE s chlazenim AQ Cool (procesor + grafika + chipset) a chtel bych si dat vodnika i na PC1 (procesor + grafika).Původně odeslal Jiri Drak
Kdyz jsem se na to dival, tak se mi zdalo, ze X800 ma jinak rozmistene otvory na uchyceni, jsou o dost dal od sebe, takze jsem si rikal, jestli to nebude problem
Takze diky vam obema za info
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)