Citace Původně odeslal J@m3s!
Citace Původně odeslal aquadust47
jjj ja mam 1700+ a hreje mi o 5stupnov viac ako kamosov 1700+ s mojim chladicom, je to kus od kusu a aj jadro je ine

Kolik máš stupňů, když to máš přetaktované na těch 2100Mhz??
mám taky Xp 1700+ a když dám 200.10,5 při 1,72 tak to vystřelí na 65 max na 67 ale dál už to chadič nepustí. ale při vyšší voláži to při už při 55 stupních kolabuje a houká mi sanitka (abit) a přitom mám ochrany nastavené na maxima což je 95

Ono taky hodně záleží na tom jak rychle a přesně ten senzor snímá protože při náhlém zvýšení např. 20st za 5 sec automaticky padá protože předpokádá problém a zabepečení to vypne.

Je zdřejmé že na celkovou teplotu má vliv i to jestli ste se ho dotýkali protože mastnota s prstů umí opravdu divy ani byste nevěřili jak moc dokáže jeden otisk prstu změnit na charakter povrchu. A to může být v tomto a mnoha případech příčina zvednutí teploty NACL je silný izolant ale jde halvně o vyšší mastné kyseliny (mám maturu z chemie tak tomu věřte) a Omyjte si cpu lihem (nejlépe však H2O2 peroxidem vodíku ale sabým !!!!!! max 3% a nechte to odpařit líh je totiž organický (nezpomeně na ten prach co nabere při kontaktu se vzduchem. Ono to vypadá jako maličkosti ale dělat věci precizně je uspokojující