Citace Původně odeslal Fila
No tomuhle se myslim rika flamewar No ja se pridam Az XP1700+ vyklepne ve hrach P4 2.4, tak to s Intelem bude hodne spatny Nezapomen ze P4 2.4 jde taktovat jeste lip nez XP 1700+, viz. my description
BTW: HT uz myslim projevil svou silu, treba ne ve hrach, ale treba grabovani videa v Divx atd...
Říkej si tomu třeba VOLBA PREZIDENTA, pro mě je to sběr argumentů na diskusním foooru. XP1700+ na default vyklepne P4 1.7GB na default, o tom není pochyb. Přetaktované XP1700+ na 2GHz (cca XP2400+) vyklepne P4 2,4GB na default určitě ..... což ukazuje jeho technologickou vyspělost, schopnosti, možnosti ..... Jak jsem ale dříve uvedl .... možnosti přetaktování pro mě nejsou zrovna nějakým měřítkem pro rozhodování o koupi či nekoupi ..... užitná hodnota, spolehlivost, defaultní výkon, příslušenství, kompatibilita ..... ale především nákladová efektivnost ..... každý si dovede spočítat na kolik ho přijde 1FPS (hráči) u Intelu a nakolik u AMD ..... pro hodně lidí (čím dál více) je to důležité ..... a VOTOMTOJE ....

P4 má pravděpodobně nějaké potíže, protože ani vyžší frekvence mu nepomůže k dosažení vítězství ve výkonu proti níže taktované konkurenci (nostalgicky vzpomínám na PIII).... něco asi není v pořádku ..... a to je dobře .... naštěstí to ve světě chodí tak, že: JEDNOU SI DOLE, JEDNOU NAHOŘE ...