Tak koukam, ze jsem pouzival dokonce verzi 1.06 ..... hmmm

Asi takle, ja s DJingem zacinal ve fazi, kdy jsem byl podstatne nemajetny, vsechno sem vrazel do compu, takze na gramce obvzlaste techniksy nebyly penize, tak jsem zacal ciste s kompem. Zacinal jsem na VirtualTurntables, ty po case naprosto nepostacovaly a objevil jsem Tracktora, uz od zacatku se honosil tim, ze sve filtry aplikuje uz v dekodovanem streamu, to se projevovalo prave tim, ze efekty jsou slyset okamzite ... Naschval jsem ted zkusil rozdil mezi 41ms a 2.66ms a na filtrech se to nijak neprojevilo, ale jak je to s jeho eq nevim, vzivote jsem ho nepouzil, jelikoz to mam od zacatku nastavene pro ex mix, takze tam nejsou, a to uz delala 1.06, oproti prave VTT, kde jsi pohnul eq a potykal ses se strasnym delayem..

Jinak jak jsem ted psal, zkusil jsem ASIO s latenci 2.66ms a prekvapive me to beha .... ale pokud si vzpominam, tak tu latency nepouzivam proto, protoze po nejkem case(treba 10min) to zacne pravidlene lupat, az se zvuk vytrati uplne, ale to je bohuzel problem KX driveru, ne traktora...

Jinak DJingem se venuju uz peknou radku let.

Tak, a ted mi rekni, jaky KXka pouzivas .... ?

Jinak, jak sem rekl, TR pouzivam vylozene jako zdroj s nastavovanim pitche, nic vic tam nepouzivam, vsechno ostatni delam na mixu ... a jako nahravani pouzivam dalsi zvukovky a CoolEdit.

rada:
A potom ti doporucuju odpovidat do jednoho postu, mohlo by se to brat jako posthunting

A jeste OT .... jelikoz ve verzi 1.06 bylo synchroze nepouzitelny, tak jsem se to nenaucil pouizivat a od vereze 1.1 jsem na nej ani jednou nesahl. Na gramo si taky obcas zahraju, ale ted uz mene, mam jine povinosti .... Takze prosimte nez zacnes nekoho hned urazet, tak si o nem neco zjistit, jsme lidi, a i tady by se nemusela porusovat zakladni lidska pravidla slusneho chovani.