Citace Původně odeslal Arteee
Tak jedna vec je zvukovka a jak rychli ma DSP oproti rychlosti sbernice a pak je vec primo na strane OS .... zkousel jsi treba Tractorovy priradit nejvyssi prioritu ve win asi ne, to pak ma standartni, a deli se o prostredky(Datova sbernice) s jinym sluzbami, a ne ze jich v dobre uzralich widlich nevysi malo, ze....

No a potom mi rekni, k cemu potrebujes mensi casi nez 2.99ms ... ja traktor pouzivam od verze 1.5 a nikdy jsem nepotreboval casi mensi jak 9~10ms .... s touhle latenci je vsechno realtime .... (je fakt, ze mam extreni mix, ale i tak pokud pouzivaj jeho eq. tak je to real time)... Takovyhle latence jsou imho nerealizovatelne a pokud je opravdu chces, tak si kup mix a gramo/CD .
Takže smaozdřejmě jsem to skoušela je to v manuálu k traktoru a taky tam je že se dá snížit zatížení tím že zvolíš větší pamět na pozadí (blacground task nebo tak)
Bez efektu. Mě stačí těch 2,99(kompletně puká) (5,66 taky )ale v předposlechu zeleny kanal předni kanal Kx přehodi výstupy)

hraješ od verze 1,5 no jo ale já to mixuju nepoužívam jako winamp jako ty že ti 10ms stačí a nepoznáš to. Jak cheš něco srovnat na 10ms (umíš vůbez hrát na gramo a srovnat ručně) protože těch 10ms a 2,66 je obrovsky rozdil (i když to puká je to mooc lepší)

Promiň určitě na gramo umíš ale hlavně je to poznat na to filtru který tam je + killy které mají na 10ms skoro 25% beatu spoždění a to pak zní hodně divně když místo puštění kilu na první beat. Se to rozjede s 25% zpožděním (v jenom beatu aby bylo jasno jak jsem to to myslela) a to pak zní
Ale když máš ten ext mixák tak to nepotřebuješ doopravdy stačí.( a jak to z toho ex mixu nahráváš aby se to nahrálo do waw nebo mp3 vždyť se ty zvuky musí kolidovat anebo nahráváš jen z mic (nebo lineinu) a přes jaky soft nepodařilo se mi to totiž takhle rozjet 2technicsy + stantom mix 3šavle na 2 gramo a na 1 traktor ale nahralo se ve win jen to z trktoru
Díky