Takže smaozdřejmě jsem to skoušela je to v manuálu k traktoru a taky tam je že se dá snížit zatížení tím že zvolíš větší pamět na pozadí (blacground task nebo tak)Původně odeslal Arteee
Bez efektu. Mě stačí těch 2,99(kompletně puká) (5,66 taky )ale v předposlechu zeleny kanal předni kanal Kx přehodi výstupy)
hraješ od verze 1,5no jo ale já to mixuju nepoužívam jako winamp jako ty že ti 10ms stačí a nepoznáš to. Jak cheš něco srovnat na 10ms (umíš vůbez hrát na gramo a srovnat ručně) protože těch 10ms a 2,66 je obrovsky rozdil (i když to puká je to mooc lepší)
![]()
Promiň určitě na gramo umíš ale hlavně je to poznat na to filtru který tam je + killy které mají na 10ms skoro 25% beatu spoždění a to pak zní hodně divně když místo puštění kilu na první beat. Se to rozjede s 25% zpožděním (v jenom beatu aby bylo jasno jak jsem to to myslela) a to pak zní
Ale když máš ten ext mixák tak to nepotřebuješ doopravdy stačí.( a jak to z toho ex mixu nahráváš aby se to nahrálo do waw nebo mp3 vždyť se ty zvuky musí kolidovat anebo nahráváš jen z mic (nebo lineinu) a přes jaky soft nepodařilo se mi to totiž takhle rozjet 2technicsy + stantom mix 3šavle na 2 gramo a na 1 traktor ale nahralo se ve win jen to z trktoru
Díky