Citace Původně odeslal Petrik
Jen bych te chtel mila overclockerko (proc mas pod jmenem napsano uzivatel a ne uzivatelka? upozornit, ze nic jako FSB uz A64 neesituje. Patrne jsi chtela rici jak rozbehnout pameti na 300MHz DDR. Otazka je, zda to opravdu k necemu je, zda neni lepsi bezet na treba 266 ale s ultra rychlym casovanim. Podle me vysoka frekvence a pomale casovani zvysi maximalni propustnost pameti pri kontinualnim cteni, ale shorsi takzvane motylkove cteni, neboli cteni z nahodnych mit pameti. Nizsi frekvence a rychle casovani zas udela opak. Otazka je, co je lepsi. Na server bych radeji volil rychlejsi casovani, na kodovani videa zase vetsi frekvenci, protoze predpokladam, ze grabovaci programy moc v pameti neskakaji. Otazka je, co pouzit na hrani her, asi by to chtelo testnout. Ale taky je mozny, ze to je uplne jinak ) Kazdopadne u A64 zalezi jen a pouze na frekvenci CPU a pameti a jejich casovani, rychlost HTT je vcelku nezajimava, protoze neni uzkym mistem. Dale je potreba nepouzivat necelo ciselne nasobky CPU, novejsi boady to ani neumoznuji, protoze vykon je nizsi.

Jde mi hlavně o co nejnižší latency při přehrávání mp3. Na mojí sestavě to pod 7ms praská.(traktor dj studio 2.5.3. ) Tak nevím jestli potřebuju kontinualí nebo motýlkové