Citace Původně odeslal MISKOBOSS
Citace Původně odeslal Exp
Tak sem trochu trápil prime,odpojil sem přídavný napájení grafiky,obě mechaniky,pustil prime a sledoval napětí.Jakmile se dostalo na 11.552V tak komp zatuhnul.11.552V je sakra málo,o půl voltu Kéž by to tim bylo.Vypozoroval sem,že když dám procesor na 7.5*200, což je skoro deafult, na default voltáž,tak se napětí drží kolem 11.85 až 11.9,což by šlo.Ale jakmile tam šoupnu těch 2200MHz, tak už to de do háje.No což,prodám svuj starej procák a musim objednat zdroj
sam vidis ze je to zdroj
hlavne kup neco poradnyho, vyplati se to!!
ja za sebe ti doporucuju Enermax
tichej,supr stabilni, plno ochran, hodne kabelu, zkratka super
To jo,jenže mě mate že do toho cpu musim pouštět o 0.2V víc aby to bylo stabilní.Když nastavim 2200MHz a 1.55V tak to zatuhne během deseti sekund při zátěži a napětí na 12V je 11.856 až 11.916.To se mi právě nelíbí.Kdyby to napětí klesalo i takle,tak tomu rozumim,ale když neklesá a stejně to neni stabilní tak asi bude problém jinde

edit:Tak už mě to nasr.alo a nahodil sem 11.5*200 @ 1.75V a prime mi běžel skoro 3/4 hodiny,pak sem ho vypnul.Přitom na 11*200 @ 1.7V mi zatuhnul komp do dvou minut.To si ze mě ta krabice utahuje nebo někdo ví co ten zmetek dělá