To "prdítko" má ve specifikacích výrobce uvedenu výdrž 20-40 minut při odběru 600W, můj kompl i s monitorem má sotva 500W a vydrží 4 minuty, na CZC diskuzi je člověk, kterému tento model živí dva počítače včetně monitorů skoro hodinu. Navíc UPSka signalizuje po několika minutách provozu na baterii přetížení... problém je, že nemá být čím přetížená, prostě je to absolutní krám, samotný technik z CZC mi doporučil reklamaci... jediný problém vidím v té porušené záruční pečeti, jenže i kdybych si toho všimnul před 4mi dny při rozbalení, tak bych na tom byl stejně... slovo moje, proti slovu CZC... jak říkám, uvidím jak to dopadne... pokud pro mne špatně, končím veškeré obchody s CZC a samozřejmě se se svou zkušeností podělím kde budu moct.Původně odeslal Namornik
Sám jsem vedoucím zásilkového obchodu společnosti EuroStar Brno s.r.o. a v životě bych si nedovolil poslat zákazníkovi něco, co má porušenou záruční pečeť (nebo zboží, které již bylo reklamováno).
Mimochodem, tahle 1200VA UPSka váží 14kg, tzn. kapacita jejích baterií asi má něco vydržet a ne chcípnout po pár minutách jako nějaká UPSka z řady 500VA. To jsem mohl litr ušetřit a koupit právě tu 500VA (pokud by vydržela ty 4 minuty, byl bych absolutně spokojen)

Odpověď s citací