Mám Radeon 9200 s TV-Out, Slacka 9.1 (XFree86 4.3.?) a proprietární drivery od ATI. Vytvořil jsem funkční XF86Config-4 pomocí utility fglrxconfig. Zapnul jsem v něm podporu televizního výstupu a nastavil clone mode. Po nastartování X-ek se zapojenou televizí je obraz na televizi zkreslený (jenom jakési šmouhy), na monitoru normální v původním rozlišení. Při přepnutí do nižšího rozlišení se jenom změní vzhled šmouh. V konzoli s framebufferem TV-Out funguje normálně. Nevím co dělám špatně, mám pocit, že to musí být nějaká trivialita, ale na stránkách ATI jsem nenašel jakoukoliv informaci ke konfiguraci tv-outu. Čekal bych, že s přiipojenou televizí X-ka nastartujou v módu odpovídajícím televizi, ale zjevně se to neděje. Zkompiloval jsem i ten ATI panel s nastavením, ale není tam záložka ani nic jiného co by se týkalo televizního výstupu.
Nevíte někdo co s tím? Ve Windows všechno funguje, takže v hardwaru by problém neměl být. Další informace popř. logy můžu pastnout večer (ale podle mě v nich nic není). Díky.