Citace Původně odeslal Mikus
A co Internet-cache (Temporary Internet Files)? Me tohle dela W98 a pricina je tohle. Mel jsem ten disk donedavna skoro plnej, takze to bylo na dennim poradku. Ted jsem na nem trochu uvolnil misto a dela to porad, ale uz jen obcas. Dalo by se to vyresit tim, ze si ho nastavim jen na takovou velikost, pod kterou mi volny misto nikdy neklesne. Jestli ho mas treba na 2 GB (nebo vubec volne az do zaplneni disku, jestli to u XP na rozdil od 98 jde) a mivas volne misto pod tuhle hodnotu, tak se muze dobre stat, ze jeho zaplneni se dostane s volnym mistem do konfliktu. On, kdyz se dostane na doraz, zacne si umazavat nejstarsi zaznamy, ale popud k ty hlasce o plnym disku vyda, kdyz se pohybuje v tyhle oblasti.
Temporary Internet files sa týka asi inernet Explorera a ten v zásade nepoužívam. Ale pozrel som si to a zmazal som to. Bolo to asi2 MB.
Citace Původně odeslal Mikus
Jinak ja jsem u sebe nasel ve slozkach WINDOWS\system a WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322 15 souboru TBMxxxx.TMP (xxxx = 4 ruzne alfanum. znaky) o celkove velikosti asi 16 MB, vsechny naposled modified 15.7.2004 s casovym odstupem 4 minut, jen 3 z nich jsou o 14 hodin novejsi. A dale asi stovku malych wpexxxx.TMP v Program Files\FrontPage Express\TEMP z celkove dvou max. 2-minutovych udobi, to novejsi letos 6. unora. Nevim uz, co vetsiho jsem to tenkrat delal, ale myslim si, ze kdyz je to tak stare a ma pridomek .TMP, ze to bude jen naprosto zbytecne smeti, co tam jen bere misto a muze se to smazat. Je moje domnenka spravna?
Subory typu .tmp .bak raz za čas zmažem. Všetky na disku.

Ale pomohlo mi už niečo. Dal som si vlastnosti disku c a tam záložku NORTON--->tam Disk doctor a check now. To mi zrazu uvoľnilo asi 800 MB.