Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Deinstalace screensaveru

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní Deinstalace screensaveru

Tak se mi neco povidlo.

Na jedny webovy strance byl lakave vypadajici screensaver a chtel jsem se na nej podivat z blizka. Nechal jsem si ho otevrit v domence, ze nekde v TEMPu budou obrazky, ktery kdyz se mi nebudou libit, tak je proste smazu. Jenze ono hned, ze instalace provedena a vyhledavac mi ted nasel na hadru kupu souboru s jeho jmenem a kdovi co je jeste v registrech. Jenze ja ho nechci a nenachazim ve Woknech moznost screensaver ciste deinstalovat.

Ma nekdo ucelnou radu, co s tim?
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Banned
    Vliv
    0

Standardní Re: Deinstalace screensaveru

Citace Původně odeslal Mikus
    Tak se mi neco povidlo.

Na jedny webovy strance byl lakave vypadajici screensaver a chtel jsem se na nej podivat z blizka. Nechal jsem si ho otevrit v domence, ze nekde v TEMPu budou obrazky, ktery kdyz se mi nebudou libit, tak je proste smazu. Jenze ono hned, ze instalace provedena a vyhledavac mi ted nasel na hadru kupu souboru s jeho jmenem a kdovi co je jeste v registrech. Jenze ja ho nechci a nenachazim ve Woknech moznost screensaver ciste deinstalovat.

Ma nekdo ucelnou radu, co s tim?
    vsechno co se tomu jen trochu podoba smaz...plus neco v registrech bude...zkus System Mechanic od Iolo, davaj 30 dni myslim shareware...a pro priste...neotevirej lakave screensavery

Vliv
    282

Standardní Re: Deinstalace screensaveru

Citace Původně odeslal Likedi
    ...a pro priste...neotevirej lakave screensavery
    Bylo to na strankach Rolexu - pravejch , tak me nenapadlo, ze by mohly bejt problemy

Ale jinak me udivuje, ze Wokna na tohle nemaj naradi Rucne to udelat bych v zasade vedel jak, ale je to (hlavne ty registry) zdlouhavy a jistotu, ze vychytam vsechno, nemam.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Vliv
    282

Standardní

Tak jsem se rozhod pro rucni metodu a napadlo me jit ne jenom po jmenu Rolex, ale jeste se mrknout, jestli tam neni neco, co ma presne stejny cas Modified - a nasel jsem soubor WINDOWS\MICKEY32.DLL. Domnivam se, ze to bude nejaka knihovna, kterou pouzivaj Rolexovy screensavery - ale muzu se spolehnout, ze exkluzivne? Ze to neni neco, co pouzivaj treba i Wokna nebo jiny aplikace a ten Rolex do toho jen neco pripsal? Zna nekdo tenhle soubor? Muzu ho bez obav smazat?

Registry jsem prohledal na "mickey" a nasel jen v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\MS-DOS Emulation\AppCompat\MICKEY.BAT zaznam XWHEELS.PES 01 00 00 00, ani soubor MICKEY.BAT, ani nejaky XWHEELS jsem ovsem na disku nenasel (ani vubec nejaky .PES).

Citace Původně odeslal Likedi
    ...a pro priste...neotevirej lakave screensavery
    Musim ti po tyhle zkusenosti dat za pravdu, nikdy se niceho takovyho nedotykat ani na jinak serioznich strankach. Rolex jsou hodinari a o programovani nemaj paru. Chtej nabizet svuj reklamni SS a tak tim poverej nakyho programatora, co jim to udela tak, ze kdyz se na to podivaj, tak slintaj blahem, ale co to kde napacha dal, o to se uz nikdo nestara. Hlavne ze programator shrabnul bohatou odmenu za svou fusersky odbytou praci a muze se vytahovat, jak je uzasnej, ze dela pro Rolex
    .
    .

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

google si zkousel? ja vzdy, kdyz dam vyhledat dll, tak mi to hodi jako prvni odkaz dll archiv, kde mas vzdy krasny popis.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Vliv
    282

Standardní

Dik za tip, tady se resi neco takovyho - podle vseho toho Mickeyho tedy muzu bez obav odstrelit
    .
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání