Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 37

Téma: Podivne vyrizeni reklamace u CC

Standardní Podivne vyrizeni reklamace u CC

Odesla mi klavesnice za X set korun asi po pul roce pouzivani a tak jsem ji posilal postou do CC. Po 2 tydnech mi prislo ze klavesnice se uz nedela. tecka. Nic dalsiho, zadna navrhovana reseni.

Cekal jsem par dni a pak jsem jim psal jak to tedy mam chapat. Tak mi rekli, ze si mam vybrat jinou. Vybralj sem si tedy jinou.

Dnes mi prislo emailem, ze mi to posilaji na dobirku cena 74kc.

Ja mel za to, ze je beznou praxi, ze clovek hradi dopravu do firmy a oni pak dopravu zpet k zakaznikovi. Alespon tak to funguje vsude jinde.

Nejde o tech par kacek, ale mel jsem o CC jen ta nejlepsi mineni a ted me trochu zklamali

Udelali Vam to taky?
    Všeho chuť

Standardní

nejak se mi to nezda

tohle je z jejich reklamacniho radu:
    Servisní oddělení po vyřízení reklamace vyzve odběratele k odběru zboží, případně jej zašle na náklady Czech Computer s.r.o.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní

Dnes 25.02.05 Vam byly expedovany nasledujici baliky :
    Typ dopravy Kod baliku Hodnota dobirky Doklad (popis)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ceska posta dobirka PB0304688209C 74.00 1005026889(Faktura)
    Všeho chuť

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal Namornik
    Dnes 25.02.05 Vam byly expedovany nasledujici baliky :
    Typ dopravy Kod baliku Hodnota dobirky Doklad (popis)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ceska posta dobirka PB0304688209C 74.00 1005026889(Faktura)
    74 Kč není cena poštovného... není to třeba rozdíl ceny mezi původní a novou klaviaturou
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní re

Bohuzel ja mam stejnou zkusenost,cca pred rokem sem u nich reklamoval desku,dvakrat mi ji zaslaly zpet na moje naklady,cca 100Kc. O dobe vyrizeni a jednani se tu zminovat ani moc nebudu,to sem uz probiral jinde
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Podivne vyrizeni reklamace u CC

Ja mel za to, ze je beznou praxi, ze clovek hradi dopravu do firmy a oni pak dopravu zpet k zakaznikovi. Alespon tak to funguje vsude jinde.
    To je mozna beznou praxi, ale dle zakona hradi prodejce VESKERE naklady reklamace => i dopravu zbozi smerem k nemu. Pokud ti jde o princip, posli doporucenej dopis na sidlo firmy, kam das pozadavek na uhradu nakladu reklamace.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

na to se vykaslu. Tech 74kc mi za to nestoji

jen me u CC zklamali.

Jinak rozdil v cene tam byl. Ta puvodni byla drazsi.
    Všeho chuť

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Ta puvodni byla drazsi.
    KUA, tak to už nechápu vůbec Pokud ti vyměnili výrobek za levnější, tak by ti snad měli prachy vrátit a ne abys ještě něco doplácel, ne? (případně neúčtovat vůbec nic)
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

ta stara stala 352,-bez dane, ta nova 245, bez dane tak po dohode mi k tomu jako kompenzaci jeste pridali za 94,-Kc 10*CDmedia. I tak ale je stale rozdil v cene 13kc ve prospech me. Proste stara klavesnice se uz nedela, tak mi posilaji jinou a 10cdcek aby ten rozdil v cene nebyl tak velikej

I pres to mi uctuji 74kc dobirku
    Všeho chuť

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

no ono pokud jste si všimli tak CC od nového roku dost zlevnilo...protože jim teče do bot...holt zjistili, že v čr se stále ještě "nenosí" kupovat v drahém, ale po stránce reklamací a přístupu spolehlivém shopu...takovej alzasoft, na kterej sice každej nadává, má několikanásobně větší obrat, sklad, zisk atd atd...

mno a to zlevnění se musí někde projevit...naivní by byl ten, kdo si myslí, že ne...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

2namornik:
    1) jestlize se ta klaveska jiz nevyrabi, mel jsi pravo na odstoupeni od smouvy
    2) jestlize jsi pristoupil na vymenu za jiny vyrobek, byli povinni ti to poslat na jejich naklady, nikoliv na tvoje
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

je mi jasny, ale hadej se s nima ohledne 74korun.
    Všeho chuť

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

to je zase jasny me
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

jen jsem jim poslal email, ze me po x letech velmi dobrych zkusenostech zklamali, tak jsem zvedav, jestli se vubec nekdo ozve alespon se sluvkem sorry, nebo zda se na me z vysoka v.....

Kazdopadne dam vedet
    Všeho chuť

Standardní

Citace Původně odeslal MaWa
    no ono pokud jste si všimli tak CC od nového roku dost zlevnilo...protože jim teče do bot...holt zjistili, že v čr se stále ještě "nenosí" kupovat v drahém, ale po stránce reklamací a přístupu spolehlivém shopu...takovej alzasoft, na kterej sice každej nadává, má několikanásobně větší obrat, sklad, zisk atd atd...

mno a to zlevnění se musí někde projevit...naivní by byl ten, kdo si myslí, že ne...
    CC ovšem zapomíná na to, že to byly právě dobré reference, které jim přivedly tolik zákazníků. Naštěstí zákony v tomto státě jsou nastaveny tak, že zákazníka nemohou tak snadno odbýt. Je to jen o tom, že zákazníci se bojí, neumí používat zákony a nechají si vnutit jejich řešení. Oni se to ale časem naučí.

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Eagle

CC ovšem zapomíná na to, že to byly právě dobré reference, které jim přivedly tolik zákazníků. Naštěstí zákony v tomto státě jsou nastaveny tak, že zákazníka nemohou tak snadno odbýt. Je to jen o tom, že zákazníci se bojí, neumí používat zákony a nechají si vnutit jejich řešení. Oni se to ale časem naučí.
    CC právěže už teď moc dobře ví, že v tomto státě dá přednost ceně před kvalitou 95 lidí ze sta....OC forum a jeho okolí je dost podstatná vyjímka...
    viz věčně přeplněný alzasoft a věčně prázdný CC...

teď by ještě Czechcomputeru mohlo dojít to, že si dobré jméno neudělá tím, že si dá do ceníku cokoliv co kde někdy viděli a možná za měsíc by jeden kus toho mohli mít, ale spíš tím, když věci do ceníku dají až ve chvíli, kdy to stabilně a v dostatečném množství mohou dodávat (další rozdíl mezi CC a alzasoftem )

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Eagle

CC právěže už teď moc dobře ví, že v tomto státě dá přednost ceně před kvalitou 95 lidí ze sta....OC forum a jeho okolí je dost podstatná vyjímka...

teď by ještě Czechcomputeru mohlo dojít to, že si dobré jméno neudělá tím, že si dá do ceníku cokoliv co kde někdy viděli a možná za měsíc by jeden kus toho mohli mít, ale spíš tím, když věci do ceníku dají až ve chvíli, kdy to stabilně a v dostatečném množství mohou dodávat (další rozdíl mezi CC a alzasoftem )
    ty s alzacem nejak spolupracujes pripadne te platej? mimochodem prazdny CC naposledy jsem tam kupoval nejakou mys a bednicky a cekal jsem pres 20 minut frontu dole u pokladny a vydeje...

Věk
    42
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Likedi

ty s alzacem nejak spolupracujes pripadne te platej? mimochodem prazdny CC naposledy jsem tam kupoval nejakou mys a bednicky a cekal jsem pres 20 minut frontu dole u pokladny a vydeje...
    heh no to fakt ne ...akorát říkám svůj názor...podepřený rozhovory s mnoha lidmi

edit: jasně, i v CC bývá často plno...ten "přeplněný" alzasoft a "prázdný" CC jsem nemyslel uplně do slova

Standardní

ja jsem ted vyreklamoval desku v CC v naproste pohode, teda pote, kdyz jsem nenapadne pripomnel, ze znam zakony

jo na reklamacnim v CC jsou jini lide, nez u kterych jsem reklamoval naposledy, mozna nevedi neumyslne ... a vubec, nez jdu reklamovat je lepsi si precist par threadu v tehle sekci, ono takove "nenapadne" pripomenuti zakona obcas na spouste mist hodne pomuze
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Standardní

Citace Původně odeslal short24
    ja jsem ted vyreklamoval desku v CC v naproste pohode, teda pote, kdyz jsem nenapadne pripomnel, ze znam zakony

jo na reklamacnim v CC jsou jini lide, nez u kterych jsem reklamoval naposledy, mozna nevedi neumyslne ... a vubec, nez jdu reklamovat je lepsi si precist par threadu v tehle sekci, ono takove "nenapadne" pripomenuti zakona obcas na spouste mist hodne pomuze
    Myslíš např. na tyhle jejich poněkud nevhodné formulace?
    "V případě výměny zboží se záruční doba neprodlužuje. V případě výměny zboží nemusí zákazník obdržet zcela nový výrobek, ale vyměněný výrobek musí mít minimálně stejné parametry s reklamovaným zbožím."

Standardní

jo bylo to v telefonickem hovoru - sami zavolali, ze nahradni desku nemaj a vedli podobne reci jako uvadis, [jine zbozi, podobne kvality, cenove dorovnani, ze uz jsem pouzival desku tri mesice] tak jsem poznamenal, ze pokud se nemylim, tak mam narok na vraceni penez a ejhle, nahle jsme se domluvili k me plne spokojenosti

je mozne, ze u lidi testujou znalost ci spis neznalost zakona a podle toho pak postupuji - nebyli by prvni ani posledni
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Standardní

to by tam uz klidne mohlo byt,

v pripade uznane reklamace, zakaznik muze dostat dve petky a jit na parek. Parek nemusi byt uplne cerstvy, muze i mirne zapachat, ale zakaznik se po nem nesmi pobl...... Pokud by k tomu prece jen doslo, ma pravo odstoupit od smlouvy. V takovem pripade vsak musi vratit jiz drive uvedeny parek v takovem stavu, aby mohl byt pouzit jako tzv. repas v jinem reklamacnim rizeni.
    Všeho chuť

Standardní

tak uz se ozvali.

S omluvou uznali chybu a pry pri pristí objednavce budu mit dopravu zadarmo.

Namornik
    Všeho chuť

Senior Member Avatar uživatele -Ja8k1-
    Věk
    39
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal short24
    jo bylo to v telefonickem hovoru - sami zavolali, ze nahradni desku nemaj a vedli podobne reci jako uvadis, [jine zbozi, podobne kvality, cenove dorovnani, ze uz jsem pouzival desku tri mesice] tak jsem poznamenal, ze pokud se nemylim, tak mam narok na vraceni penez a ejhle, nahle jsme se domluvili k me plne spokojenosti

je mozne, ze u lidi testujou znalost ci spis neznalost zakona a podle toho pak postupuji - nebyli by prvni ani posledni
    neznalost neomlouva....
    2namornik: sqele receno
    Desktop:
    DFI LanParty SLI-DR (7.04-2BTA ) \\ AMD A64 4000+(Naked) @ 230*12_1,5V\\ Thermaltake XP90cu+92fan PAPST\\ ASUS EXTREME 6800Ultra 256Mb 2TD(R.I.P.) nahrada Inno 7600GST 500\1400 @ 630\1900 (pencilmod)\\ 2*1024MB CORSAIR DDR460\\ Seagate Barracuda 7200.7 200GB S-ATA 8MB cache+WD RAPTOR 74GB 10.000 ot.+SAMSUNG HD120IJ S-ata2 \\ LG SuperMulti GSA-4120B \\ SAMSUNG Flopy 3,5 palce \\Alien UV-Boost Netzteil 500 Watt - black \\ Thermaltake ARMOR 8000SWB Series\\ Viewsonic Ve500 15\"LCD \\ Revoltec Light Board Series XL - black \\ Logitech MX700
    Mobile: HP Pavilion dv6560ec (Turion64 X2 2x1,8ghz, 2x1gb DDR2 667 kingston, M8400GS(400\400 @ 560\500), 12cell battery, Windows7cz)

Standardní

taky jsem si myslel, ze mi treba nabidnou ze mi poslou zadaco jedno baleni medii

tak fakt ne

az si za pul roku budu neco objednavat, urcite si me urcite budou pamatovat a nenauctujou mi dopravu
    Všeho chuť

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání