Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: 02/05 - MP3 přehrávač - reference

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní 02/05 - MP3 přehrávač - reference

Zajual mě velikostí i cenou následující

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27322

MP3 přehrávač. Máte/znáte ho někdo? Je to dobrá koupě?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

ruce pryč od tohoto krámu

-pomalej
    -nemá uživatelský EQ
    -rádio na sluchátkách
    -není možnost nahrávat z radia či externího zdroje
    -špatnej odstum S/N
    -špatný sluchátka
    -----------------------------

pravděpodobně nebude mít:
    - měnění datovýho toku při nahrávání (diktafon)

tady posílám tip s ohledem na nejnižší cenu (prioritou

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30595 -neznám ale vypadá dobře
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=50488 - rozšiřitelnej do budoucna

já sám mám teď Emgeton 712G (nebo tak nějak) a sem max spokojenej, rukama mě prošlo už spousta playerů a nezáleží ani tak na značce (to je jen nálepka) ale na konkrétním modelu. TAky se připrav, že dodávaná sluchátka můžeš rovnou vyhodit. Koss plug jsou hodně dobrý, navíc je opravujou výměnou z anovej kus (mám dvoje, vydrží tak 6měsíců intenzivního používání, potom dojdou ty dodávaná kónický "molitany", a něco se kopazí - přívodní káblík). TAky si zajdi někam do shopu a pročekuj si player in natůra, jestli umí adreáře, playlisty a jiný srandy, co ti zlepší ovládání....

Core2duo@3,2GHz -Radeon HD4850

Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní Re: msi

Citace Původně odeslal MarekG
    O Megasticku jsem taky chvíli přemýšlel, ale na Aceru mě zaujala ta paměť 256 MB... Ale jestli hraje v pohodě, vezmu ho v úvahu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Standardní Re: msi

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d

O Megasticku jsem taky chvíli přemýšlel, ale na Aceru mě zaujala ta paměť 256 MB... Ale jestli hraje v pohodě, vezmu ho v úvahu
    kumu není rady, ten si koupí MSI, či shit Acer. Tohle MSIčko sem poslouchal a je dost zahuhlaný, bez detailu.... i když s přibalenýma sluchátkama je to stejně jedno.

Základní otázka, na co ho potřebuješ? Co je při koupi prioritou, cena nebo kvalika? Mp3, nebo rádio? Uživatelský / přednastavený EQ. Možnost externího mic a měnění datovýho toku? Nebo chceš jen nadstandartní USB disk s playerem?

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    266

Standardní

Creative by to resil podle me.. Megastick sem mel pred nim a ted sem v sedmym nebi.. Creative Muvik v200.. proste spokojenost a pokud me pamet neklame tak ma vsecky veci co vyjmenoval russianblue

Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní

Radio nepotrebuju, chci MP3 player do dvou tisic, s pameti 128 nebo 256 MB... Cim vic pameti bude mit a cim lepsi bude v dane cenove relaci reprodukce, tak tim lip...

Respektujte prosim tu cenovou hladinu, do DVOU TISIC znamena 2000 a MENE, tj. ne ze mi tady zas nekdo bude rikat - hele, kup si tohle za dva sest, vzdyt je to prd rozdil v cene... atd

Standardní

jo s crativem je hodně lidí spokojenejch. A pro většinu je to druhej player co si kopili po sklamání s něčím stejně drahým, co mělo být super, ale nakonec se ukázalo že je naprosto nepoužitelný.

2D_a_v_i_d:takže o kvalitu reprodukce ti nejde! jak sem pochopil, potom jdi do tady tohoto krámu, tan má paměť jako slon která je rozšiřitelná.

CANYON CN-MP1, 128 MB + SD/MMC slot, MP3 přehrávač, dig. záznamník, USB disk, sluchátka

A nebo si vzpomínám, že Ximovi se válel nějakej Diva player na skladě i s přídavnou kartou...zkus se ho poptat...

Pokud bych vybíral já, a měl jen dva litry tak si koupím cdmana + pořádný sluchátka a nebo tady to nuvo. Je to sice jen 128ka, ale má funkce co od playeru potřebuju...

A nebo bych dvakrát nešel na pivo a koupil bych si tohle

v alze ho maj za 2400,- s 256kou pamětí a určitě ho seženeš na netu o dvě stovky levněj tady rozjížním nějaou debatu (blue) protože se mi tento player začíná zamlouvat jako dárek pro mladšího bráchu... http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...E0058C3D6.html

Standardní Re: 02/05 - MP3 přehrávač - reference

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Zajual mě velikostí i cenou následující

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27322

MP3 přehrávač. Máte/znáte ho někdo? Je to dobrá koupě?
    kdyz ti jde o jeden konkretni typ proc to kua nenapises do topicu ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní

Nerikam , ze mi vubec nejde o kvailtu reprodukce, ale zas nejsem takovej fajnsmekr,aby se mi do toho vyplatilo nejak prehnane investovat a nemam taky porad sluchatka na usich... Rozumime?

2Fox : Zcela v duchu tveho ranku si te nevsimam

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání