Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: WIN XP a sifrovanie

Standardní WIN XP a sifrovanie

Mate niekto nejaky program na odsifrovanie zasifrovanych suborov v XP-cku... mal som zasifrovane fotky a aby mi do nich nepozerali som ich zasifroval.. Potom padol totalne Win ze som ho musel preinstalovat ale fotky sa nedaju otvorit lebo su zasifrovane.. nepomohlo ani skopirovat documents & settings...
    MB : ASUS K8V - X; AMD Sempron 3100+@2000; Sapphire ATI Radeon 9600 Pro (Atlantis) 400/300@529/341; HDD : WD 60, WD 160 SATA, WD 30; RAM : DDR 400 MHZ - 512 MB, 19\'\' lite on

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

pokud sis neulozil klic, ci jak se tomu rika, tak na ty fotky zapomen, pohledej forum, uz to tu parkrat bylo. (jestli to byly hambaty fotky bejvalky, mas holt smulu )
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

ty fotky uz v zivote neuvidis, pokud nemas zazalohovany tvuj certifikat, ktery to po tobe chtelo zazalohovat pri sifrovani te slozky
    PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
    NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M

Standardní

jj bez klice nebo vlastniho seti ani ranu ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal briketa
    ty fotky uz v zivote neuvidis, pokud nemas zazalohovany tvuj certifikat, ktery to po tobe chtelo zazalohovat pri sifrovani te slozky
    no nevím, mě se např. xp bůbec na nějaké zálohy neptají, prostě dám šifrovat a složka se zašifruje a ani se nedozvím jakým klíčem(certifikátem) to je... jestli nějakým xpčkovým nebo mým nebo jakým (mám jich tam víc)....

obecně, mrkvosoft předpokládá, že ti instalace woken nechcípne, takže pokud nemáš certifikát, kterým jsi to zašifroval tak TY DATA UŽ NEROZŠIFRUJEŠ, ...

doporučuju všem co chtějí šifrovat data, používejte profesionální, k tomu určené programy (např. GnuPG nebo OpenPGP ...)
    zde býval podpis...

Standardní som si myslel

Este stastie ze som mal vacsinu tych fotiek na dvd.. )) resp len par nejakych 10 - 20 som nemal... a na ukladanie certifikatu sa ma urcite nepytalo.... ze je tam nejaky certifikat som zistil az ked som to potreboval rozsifrovat..
    MB : ASUS K8V - X; AMD Sempron 3100+@2000; Sapphire ATI Radeon 9600 Pro (Atlantis) 400/300@529/341; HDD : WD 60, WD 160 SATA, WD 30; RAM : DDR 400 MHZ - 512 MB, 19\'\' lite on

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání