Citace Původně odeslal trake
Leadtek Winfast PX6800GT TDH 256MB, PCI-E
Vybral jsem tuhle kartu pro svou sestavu. Vím o problémech s použitím čipů určených pro běžné 6800. Nevim jestli tento problém stále přetrvává nebo jestli už se na trh dodávají pouze "opravdové" 6800GT? Také jsem slyšel, že konkrétně prý na Leadteky jsou reklamace, ale neznám důvod.

Díky za info, pokud máte někdo nějakou zkušenost nebo víte něco bližšího. Mám tuhle kartu už připravenou k vyzvednutí..
sice mam agp verziu ale mozem len odporucit, vykon je perfektny, chladenie ucinne a tiche, taktovanie ide mne osobne stabilne na 350/1000->426/1150 (cize jemne nad ultra 400/1100, co mi na uvod staci, najdene cez ovladac a na webe som videl podobne frekvencie), viac som neskusal, chcem aby bezala ok

reklamacie... vzdy sa moze stat ale karta sa bude spravat k tebe tak ako ty ku nej, t.j. ked jej v prvy den modnes hw a bios, zvysis prilis voltaze, skrabnes srobovakom par suciastok, parkrat ju posteklis stat. el. a potom ju budes bezat bez zapojeneho vetraku na 450/1200 tak mozno aj odide (nehovorim, ze to ty robis ale niektori su experti)