Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace Původně odeslal johnn
Citace Původně odeslal Jiri Drak
Citace Původně odeslal johnn
nevim co si mam o tom myslet.....
CTc je holt CTc...
my mame "priblblou" konektivitu 2Mbps a 50 uzivatelu... / tj agregace jak u CTc /
uz se stalo, ze jsem v nocnich hodinach stahoval rychlosti 330kBps... / ne b, ale B /, coz bylo asi na hranici moznosti meho pripojeni.....
teda vetsinou stahuji kolem 100-150kBps / obcas jedu kolem 30kBps /
neomezeny objem dat
cena 500 pM a pujde dolu, nebo jinak navysime vse okolo... / predevsim konektivitu /

nj. WiFi&obcanske sdruzeni
Sice nevim proc to davas do ADSL, ale dostat z 2Mbit linky 330kBps to uz musi byt clovek fakt machr
nemej strach, ze kecam, je to jen obcas a na par minut, kdy CRa vypne shaping a jedes naplno / tj. "machr" nejsem ja, ale CRa... /
dal jsem to sem proto, ze neustale slysim "plac", ze ADSL je pomale, ruzne omezene a ta cena....
Hm, ale jestli je to na par minut, tak to ma tedy opravdu vahu Koukam, ze by ses v Telecomu nezdratil -

"coze vam to jede, pomalu? Ta 512ka? Ale no tak, ze to jede hur nez modem... Vzdyt jsme vam to na pet minu pustili 540 kbps, tak si nestezujte!"
poradne si to precti a pomaleji...
uz jsi pochopil co chtel basnik rici? / tech 330kB byla jen tresnicka na dortu, presne podobnou reakci, ze 2Mbps to nemuzou dat jsem cekal... /

k nasrani jsem to nedaval, spis k zamysleni