Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: win xp a systray

Standardní win xp a systray

zdarte, v posledni dobe (od pondelka) mi zaclo blbnout systray.. vzdy sem tam mel hafo ikonek od softů, ale ted? sem rad ze se mi tam zobrazim miranda a firewall(kerio) a avg, zmizelo mi nod32, soundmax(od zvukovky) a hafo dalsich, po kazdem restartu se zobrazi neco a neco zase ne... a taky mi zacli delat bordel skiny... nekdy po startu win nabehnou normalne a nekdy taky ne(cele bile misto cerne) nevi nekdo cim to? vse to dela od pondelka nebo uterka...

spyware by to nemel bejt (ad-aware se)
    vir snad taky ne (nod 32 a avg nic nerikali)
    firewall (kerio) taky nic zvlastniho v posledni dobe nerval

jinak win xp pro sp2
    sestava v podpisu
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
    SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967

Standardní

Nechce se mi vse psat, tvuj problem vcetne reseni (mimo tech skinu) je treba tady:

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=77403&highlight=

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=74517&highlight=

A pouzivat soubezne vice nez jeden antivir muze byt (a obvykle i je) kontraproduktivni.

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Nechce se mi vse psat, tvuj problem vcetne reseni (mimo tech skinu) je treba tady:

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=77403&highlight=

http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=74517&highlight=

A pouzivat soubezne vice nez jeden antivir muze byt (a obvykle i je) kontraproduktivni.
    co se tyka tech antiviru do ted bordel nedalali...
    dale sem se v tom hrabal a zjistil sem ze procesy vsech programu bezi! takze vse spustene je, ale proc to ksakru neni v systray? sou veci u kterych by me to nestvalo... ale treba u toho soundMAXu me to stve hodne, protoze sem ho pouzival...

jinak ja nepotrebuju zdrzet spousteni o xy casu..
    Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
    CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%

Standardní

Citace Původně odeslal sid.cz
    ...jinak ja nepotrebuju zdrzet spousteni o xy casu..
    Prave ze to je to, co problem odstrani. S tim se setkavam casto na mnoha kompech (vyhradne winXP), presnou pricinu stale neznam, nikdy a nikde jsem ji nenasel. Proste od nejakeho okamziku wokna po spusteni nezobrazi nektere ikony, zcela nepravidelne, jak pises i ty, ale procesy pritom jsou spusteny. Zatim jedine ucinne reseni, ktere znam, je spustit jeden nebo dva programy po spusteni s malym zpozdenim.

Standardní

ok, testnuto to... je to nejak slozite na ovladaninebo zere to nejak dobu nacitani systemu? nebo tak neco? ale jinak thx

Standardní

Citace Původně odeslal sid.cz
    ok, testnuto to... je to nejak slozite na ovladaninebo zere to nejak dobu nacitani systemu? nebo tak neco? ale jinak thx
    Pokud pouzijes Kana StartDelay, tak je to naprosto bez problemu. Ovladani zcela jednoduche a na pamet taky nenarocny.
    Pricinou nezobrazeni tech ikon je asi to, ze v jistem okamziku maji windows tech veci najednou zrejme moc a odnesou to ty ikony. Tim programkem treba o pet sekund posunes spousteni nejakeho programu a uz to muze vypadat jinak. Doporucuju trosku zaexperimentovat, ktery program a o jak dlouho jej zpozdit. Zatim vsude, kde jsem jej nainstaloval, tak problem zmizel.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání