Zkusim byt strucny:
1) TY jsi tady registrovany jiz 3/4 roku, coz je opravdu uctyhodna radka dni, pravidla vymysleli kluci, kteri tohle forum udrzuji treba i 4 roky, ale to je vlastne vedlejsi, ze? Ty prece VIS NEJLIP, ze tohle je nesmyslne pravidlo...
2) Sam pises, ze pravidla se musi dodrzovat, takze kdyz je tu nejake stanovene proc ti to najednou tak vadi?
3) Chapu, ze odstraneni smajliku z tveho umelecky a stylisticky naprosto dokonaleho podpisu neodstranitelnym zpusobem snizuje jeho hodnotu v ocich tvych i v ocich laicke verejnosti, ale pokud se budeme drzet striktnich zakonu logiky, tak PODPIS o informacni hodnote daneho postu asi moc nevypovida, ze? Tudiz je zahodno se domnivat, ze i bez smajlika tu muzes prispet svymi zkusenostmi a lidi s tebou budou radi diskutovat
4) Myslim, ze prvnim a nejdulezitejsim bodem v zasadach slusneho jednani je prave ta "slusnost". Nechci tim rict, ze by ses choval nevhodne, to rozhodne neni pravda, ale kdyz uz o neco zadas, zkus to udelat tak, aby z toho osoby zadane nemeli pocit, ze na ne utocis (a ver mi, ze termin "buzerace" si muzou nekteri vykladat jako utok)
5) Argument "Ja to tak chci" je stejne stupidni jako fascinujici a ja ho bez odkladu zarazuji do sve sbirky diplomatickych frazi, protoze je to perla a urcite se mi muze nekdy hodit.
6) A ted zaver: tady NENI Xtreme Systems ani Liquid Ninjas forum (ani zadna jejich pobocka), tak se s tim uz konecne zkus nejak vnitrne ztotoznit. Na rozdil od vyse jmenovanych se zde komunikuje v cestine a jsou tu zakazane obrazky v podpise vcetne smajliku. Je to takova krajova specialita, zkus to tak brat...
BTW: Pokud je tvoji prioritou to, ze mas vsude stejny podpis, a ne jednoduchy fakt, ze se chces neco dozvedet a zaroven necim prispet, tak se prihlas na fora typu Retarded-kids-drawing-for-peace, my-epenis-is-as-colorful-as-my-sig a podobne...