Zkousel jsem fakt vsecko. Vymenili sme i grafiku, desku dali jenom samostatne ven z CASE na krabici, ale porad stejne.
Na 100Mhz FSB to jede jeste jakztakz stabilne. Kdyz da 133Mhz FSB, tak to za chvili tuhne a kdyz da 166FSB, jak ma mit ten Sempron, tak to tuhne hned.
Pomer FSB:RAM jsem zkousel 1:1 (coz je asi nejlepsi), ale i treba 4:5 atd. Porad stejne. (Ja mam 8RDA+ s nForce 2, takze vim jak se nastavuje, ale totok sem fakt jeste nezral).
Jinak RAM jsme zkouseli uz 3 : Samsung 266, Kingmax 400 a V-Data 266, absolutne zadny vliv na to nemely. Vsechny jely, ale porad to tuhne.
Napeti na CPU sem koukal, Sempron 2200+ ma mit pokud se nepletu 1.6V, deska dava default 1.58V. Zkousel jsem zvysovat az na 1.75V, ale zadny vliv.
Stary bios nam tam nejde dat. Napise to, ze je spatna verze biosu, nebo write protected BIOS.
Komponenty jsme vsechny odpojili.
Jinak na desce zadny SWITCH krome Clear cmos a Case Intrusion set neni. (coz je zajimave, protoze ja uz sestavoval hodne nForce 2, a kazda mela switch na prepinani 100-133/133-166).
Jinak pro info, vsechny komponenty z jeho PC u me v 8RDA+ funguji bez problemu.
Cus. J.