Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: ASUS A7V133

Standardní ASUS A7V133

Našel by se prosím někdo z Prahy kdo má tuto desku Mam problem s BIOSem ... deska mi naběhne jenom s CPU Athlon XP 1600+ ( 1400 MHz ) a to na frekvenci 1050 MHz ... když nastavim na tomto CPU jinou frekvenci tak se počítač sekne a musim CLEAR CMOS. Deska je dělaná pro CPU AMD Duron Athlon od 550 MHz ale když ji osadim 700 nebo 750 Duronem tak se ani nehne ani nepípne. A když už tam dám toho Athlona tak mi nenabootuje prostě mi najde Promise řadič ( onboard ) detekuje že tam nic neni a potom se sekne. Rozsvítí se klávesnice a pomůže jenom tvrdý restart. Pokud někdo z Prahy máte tuto desku potřeboval bych zda by to bylo možné ji k Vám přivěst a vypůjčit si na chvíli Váš BIOS. Pokud by deska s Vaším BIOSem nedělala problémy tak potom pomocí Vašeho BIOSu Flashnout. Takže pokud by byl někdo ochoten mi pomoct byl bych velice rád. Předem děkuji

Freeze

Standardní

No tak to máš teda problém!
    Tyto desky jsem před nějakým časem zasílal na inzeráty a při té příležitosti jsem je testoval.Nenastal vůbec zádný problém Radil bych ti toto: stáhni si z Internetu nový BIOS nehrej ho na FD a zajdi sním do nejaké prodejny s elektronikou ( která vlastní prográmator ) a nech si ten novej BIOS napálit do FLASHky. Cena je cca (taky na Ostravsku 20Kc). Pokud ti toto nepomůže tak ti pomáhej pán Bůh!!!
    AMD XP BARTON 2500@2310(210x11),watercooled(aquacool proffesional 600 z 1/2 homemade ),EPOX 8KRA2+,512 OCZ 433, Manli 9800Pro 432/370, Black 360W Chieftec

Standardní BIOS

O.K. ... já jsem otom přemýšlel ale nevěděl jsem kolik to stojí a kdyby to byo drahé jak mi pár lidí řikalo ( cca 1000,- ) tak to se mi nechtělo vyhazovat pokud by ta deska měla vadu jinde ale pokud je cena opravdu tak nízká tak to bude SUPER a třeba to ještě pojede ... DIX za info

Freeze

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus A7V133 - jakej soft na měření teploty a otáčkek
    Založil Caleb v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 11.02.2003, 11:19
  2. kazdodeni zapinani ASUS A7V133
    Založil mISHA v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 04.02.2003, 19:50
  3. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4