Citace Původně odeslal peta303
Citace Původně odeslal Exp
No nevim,to se mi nezdá,ten test vypadá slušně a pochybuju že by cdr server udělil nějakýmu šitu nálepku "hit",takže to imo bude dobrá smažírna.
Podstatná je moje věta
Citace Původně odeslal peta303
Zero sám přiznal, že LiteOny má rád - k jiné mechanice by byl kritičtější...
...za sebe mohu říci jen to, že naposledy jsem nerozmluvil 1653, dál už si lidi dali říct.
Problém je v tom, že LiteOny jsou VELMI nevyrovnané - nepopírám, že existují kvalitní kusy, ale drtivá většina užiavtele, pokud je jen trochu náročnější a kupuje si mechaniku na delší dobu, neuspokojí. Nenáročnému uživateli je to jedno. Pokud jsi zvyklý měnit mechaniku co dva roky, nebo jsi prošel přes několik shitozních CD-ROM či vypalovaček, nepřijde ti to. Pokud jsi ale měl v PC něco kvalitního třeba pět let, už jaksi očekáváš od svých mechanik víc.
Nevim,mě se zdá dost sulšná ta mechanika.Nebo se ti něco v těch testech zdá jako vyloženej průšvih?Já tam našel akorát tak ne-špičkovou kvalitu zápisu DVD+- RW médií a CD médií,ale upřímně,myslim že pálit cdčka nejvyšší rychlostí je nesmysl,já pálim 16x pořád a nemam s tim problém.Takže tuhle mechaniku bych si koupil.Kdyby byla špatná,tak bych jí Zerovi hodil na hlavu K tomu co očekávám od mechanik-nejsem žádnej mechanikofil,kterej by potřeboval pálit 100DVD denně,grabovat tři dny v kuse atd.,prostě mi stačí taková mechanika,která dělá to co má ve specifikacích a myslim,že tenhle lite-on je docela povedenej.