Tak jak sem před časem slíbil zveřejňuji svůj první casemode omlouvám se že mi to tak dlouho trvalo .... bohuže case již nese známky opotřebení trochu na něj pokládam klávesnici mno a na koleji dojde snadno k uhoně

Dokončil jsem ho v létě 2004, vycházel sem z miditoweru EC606A takže problémy s místem od začátku... v té době sem o modingu nevěděl zhola nic a představu jsem neměl skutečně žádnou a prostě jsem udělal to co mě zrovna napadlo ....

Peníze sem do toho vrážet (v té době ) nechtěl a vybavenou dílnu jsem také neměl .... takže sem si musel vystačit s vrtačkou, pilkou na železo a s pilníkama

Při tvorbě modu sem se naučil rozhodně hodně věcí a taky postupně ta bedna sloužila více méně jako pokusnej králík takže podle toho vypadá i výsledek... hlavní poznatek už nikdy spreje! ať se člověk snaží sebevíc stejně to neni ono ... pak taky už nikdy chromovou dovnitř...nejradši bych si nafackoval nějak se odírá .... prach je váš nepřítel a nezbavíte se ani za nic ... a je toho spousta ... hlavně bacha při upínání do svěráku ..trochu sem si to omačkal

mno bohužel nevlastním Digifoto takže postup při výrobě bohužel nemám nafocen takže jenom vysledky...

na nálepku na zdroji se nekoukejte nesouhlasí uvnitř je 400W
v předu před větrákem je vypilovanej plexi kryt není moc vidět
mimo zdroje sem do bedny narval i disketovou mechaniku ale nevyužívám jí tak je schovaná pod krytkou

dělal sem co sem mohl ale na to že je to první casemode tak si myslim že to docela ujde vezmu-li v potaz že je to mrňavá bedna a je v ní zdroj a všechno a PC je komplet tichý (jedu přez noc a skoro na něm ležim ) další casemode v2.0 bude uplně o něčem jiném a šetřit na něm nehodlam zvlášť když bude s Water

jen tak naokraj uvedu zhruba cenu co mě to tak stálo (a to sem dotoho opravdu nechtěl nic strkat )

barvy: 800,-
neony: 400,-
větráky: (3x 80x80 AC a 1x AC Pro 4TC na CPU) ... 800,-
plexi: (500x500 2mm) ...... 169,-
klimatizační hadice: 1m průměr 80mm .... 100,-
display : EC 3senzory ... 300,-

celkem: 2569,- (zbytek bylo co dům dal a co sem si vyrobil)

Takže teď už můžete chválit,obdivovat kritizovat atd buďte shovívavý je to můj první výtvor a pokusnej králík .....