Citace Původně odeslal KoNG
Citace Původně odeslal greenhorn66
Citace Původně odeslal KoNG
Citace Původně odeslal Over

..rozlišení nemá s normou co dělat, ale s TV-out chipem na grafice, jaké zvládá.TV musí být při startu PC zapnutá,aby jí mohla karta detekovat na výstupu.

BTW: no to težko norma má s rozlišením co do činění a přesvědčovat mě nemusíš já v tom dělám a vím voco GO (a navíc jsme si to přepočítal dle daného řádkování pro danou normu) je pravda že i čip to může ovlivnit ale stejně mě to nejede, ale řekl bych že to je chyba tedonátorů tak na 80% ikdyž přepnu na TV všechno odklepu OK_ tak se stejně na TV nic neděje a při zpětném pohledu na nastavení není vybrané žádné zařízení je tam tzv. bíle okno bez výběru takže jasnej BUG v detonátorech ale i možnost je že to W2000 nezvládají

over má pravdu s tím max. rozlišením na chipu TV u mýho Gaina je uvedeno - max. 800x600 - podívej se do specifikace. Jinak bych komplet odinstaloval grafiku a potom při instalu bych se pořádně podíval na nastavení nView (samo že pokud ho máš součástí instalace). jak už je tady několikrát psáno: instal nView - připojit TV - restart - nastavení zobr. - monitor 2 jako primární (mě ani nejde víc než 800x600 - na pevno)- upřesnit - analog. monitor (nebo TV) - system PAL B (třeba Belgie) - restart - hotovo . Vždy když připojíš TV před zap. nebo restartem tak ti hodí hlav. plochu na TV jinak normálně na monitor.

A přes co to máš přesně zapojený?
No já si stím už nějaký ten den hraju a stejně jsme se k ničemu nedostal!
Zapojené to je přes CINCH a TV je zaplá při startu PC a stejně nic
Sorry,ale víš určitě že je to Video - in cinch?