Tak tohle jsem udelal, v momente, kdy jsem to otevrel, tak mi nabehlo DOSovy okno, v kterym jea na tom to zustalo stat.Kód:HL-DT-ST CD-RW GCE8320 F/W Download Program Ver 1.001 usage 1 : JE3 [FILE_NAME.HEX] usage 2 : JE3 [FILE_NAME.HEX] [PORT_NUMBER] /m [FILE_NAME.HEX] : ***.HEX [PORT_NUMBER] : 1 - Primary Master 2 - Primary Slave 3 - Secondary Master 4 - Secondary Slave /m is Boot mode Option
Ted jsem to teda zkusil znova, kdyz rikas, probehlo to uplne stejne, akorat teprv ted jsem si vsim, ze v hlavicce toho okna stoji "Finished - Je3", ale zadny blikani, nic takovyho, podle ty rychlosti to vypada spis na spusteni a zaseknuti se nakyho programu nez na dokonceni. A jaktak jsem usoudil, ze takhle to teda asi ono nebude, ze musim pres reboot do DOSu. A navic, Hardware manager mi porad ukazuje Firmware version: 1.01 (musela by byt 1.04), Driver od Microsoftu z 5.11.1998. A pokud bych to chtel delat pres ten Hardware manager, tak to vyzaduje nejaky .INF soubor, ktery nemam. Takze ono to prece jenom asi nebude onoPůvodně odeslal Spajdr
![]()

Odpověď s citací