Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: RAR a Unexpected end of archive

Standardní RAR a Unexpected end of archive

Mám archiv v RARu z několika kusů a při rozbalení to hlásí Unexpected end of archive. Zkoušel jsem i funkci Repair, ale marně. Sice to něco udělá, ale stejně to nefunguje. Soubory jsou až na poslední stejně dlouhé a tak mi připadá, že by to mělo nějak jít.
    Neví tady někdo co s tím? Bylo to docela dlouhé na stažení přes pevnou a zkoušet to znova se mi moc nechce.

Standardní

Takze posledni je nedotazeny?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

no včera jsem dotah pomocí GPRS toto: http://download.adobe.com/pub/adobe/...hotoshopCS.zip

jde o jeden kus a rar hlásí to samé...
    taky mě to štve protože jsem to stahoval celý den, ale nedá se s tím nic dělat. Jedná se o chybu v archivu

Standardní

Podle me jsou jen dve moznosti:
    1. archiv je skutecne poskozen a nikde neni psano, ze neni poskozen uz ten, ktery stahujes a chyba je tak mimo tebe. Zkus stahnout na jinem komu.

2. podobnou chybu obcas hlasily starsi verze WinRARu. Zkus nejnovejsi verzi.

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Podle me jsou jen dve moznosti:
    1. archiv je skutecne poskozen a nikde neni psano, ze neni poskozen uz ten, ktery stahujes a chyba je tak mimo tebe. Zkus stahnout na jinem komu.

2. podobnou chybu obcas hlasily starsi verze WinRARu. Zkus nejnovejsi verzi.
    úplně s tebou souhlasim
    pokud jde o mě jinou verzi jsem zkoušel a tahat se mi to znovu nechce...
    mohla být chyba i někde v přenosu...
    Jde proste o problem archivu

Standardní rar

Citace Původně odeslal howard
    Ten poslední asi nebude úplně stejnej jako ty před ním. Je to prostě jen konec archivu.

Standardní

Citace Původně odeslal sofokless
    no včera jsem dotah pomocí GPRS toto: http://download.adobe.com/pub/adobe/...hotoshopCS.zip

taky mě to štve protože jsem to stahoval celý den, ale nedá se s tím nic dělat. Jedná se o chybu v archivu
    zkusil jsem to stáhnout a je to v pohodě... otevřel jsem to v Total Commanderu 6.51...
    velikost: 151 MB (158 878 661 bajtů)
    na disku: 151 MB (158 879 744 bajtů)
    ASUS A7N8X 2.0 DeLuxe; AMD Athlon XP 2500+@9.5×200; 2×DDR 512MB 400MHz CORSAIR CL2.5; ATi Radeon 9500 Pro 128MB;
    CD-RW Plextor Premium; DVD±RW LG GSA 4120B; nVIDIA SoundStorm; Genius SW-5.1 HT; Logitech MX310; SE K750i;
    Seagate Barracuda 7200.7 120GB/7200/2MB; Seagate Barracuda 7200.7 80GB/7200/2MB; SAMSUNG SyncMaster 957DF; MSI BT USB;
    DELL Vostro 1500; Core 2 Duo 2GHz; 2×2GB DDR2 667MHz; GeForce 8600M GT; 160GB SATA; Intel 4965GN Wireless-N;
    DVD±RW DL; WSXGA+; BT;

Standardní Re: rar

Citace Původně odeslal hafca
    Citace Původně odeslal howard
    Ten poslední asi nebude úplně stejnej jako ty před ním. Je to prostě jen konec archivu.
    Přesně! Špatně dotažený může být jakýkoli z nich stejně tak jako může být špatně zabalený...

Citace Původně odeslal Proxymus

zkusil jsem to stáhnout a je to v pohodě... otevřel jsem to v Total Commanderu 6.51...
    velikost: 151 MB (158 878 661 bajtů)
    na disku: 151 MB (158 879 744 bajtů)
    hmmmm
    tak chyba je na mé straně přijímače....
    tak to mě štve ještě vic
    čím víckrát to přerušuješ a navazuješ, tím může vzniknout víc chyb při přenosu (flashget)
    No aspoň, že to vim dík
    PS: asi nesosáš přez data nonstop, že?

Edit:
    Citace Původně odeslal Proxymus
    když napíšu, že jsem to měl stažený za necelou minutu, tak ti to asi bude jasný
    Takové připojení bych si přál...... Snad dorazí i k nám

Standardní

když napíšu, že jsem to měl stažený za necelou minutu, tak ti to asi bude jasný
    ASUS A7N8X 2.0 DeLuxe; AMD Athlon XP 2500+@9.5×200; 2×DDR 512MB 400MHz CORSAIR CL2.5; ATi Radeon 9500 Pro 128MB;
    CD-RW Plextor Premium; DVD±RW LG GSA 4120B; nVIDIA SoundStorm; Genius SW-5.1 HT; Logitech MX310; SE K750i;
    Seagate Barracuda 7200.7 120GB/7200/2MB; Seagate Barracuda 7200.7 80GB/7200/2MB; SAMSUNG SyncMaster 957DF; MSI BT USB;
    DELL Vostro 1500; Core 2 Duo 2GHz; 2×2GB DDR2 667MHz; GeForce 8600M GT; 160GB SATA; Intel 4965GN Wireless-N;
    DVD±RW DL; WSXGA+; BT;

Standardní

mozna pisu zbytecne, ale nemas u toho treba nejakej soubor *.sfv nebo *.md5 na pripadnou kontrolu tech raru
    C2D E6850@3000MHz cooled by Scythe Infinity, Gigabyte P35-DQ6 rev. 1.0, 2x1GB Corsair XMS2 6400C4DHX, Zotac GeForce GTX 275 (896MB), Seagate 320GB, Samsung HD103UJ (1TB), DVD Samsung SH-S203B, case Thermaltake Armor Junior (Silver), 17" Sony E230 Trinitron, zdroj Seasonic S12-650W, Logitech G25 Racing Wheel

Standardní

Citace Původně odeslal zikurat
    mozna pisu zbytecne, ale nemas u toho treba nejakej soubor *.sfv nebo *.md5 na pripadnou kontrolu tech raru
    já ne prostě se mi to jenom špatně stahlo

Standardní

Nenasel jsem nikde zminku, jakym programem jsi to stahoval (mozna jsem to prehledl). Ja uz radu let pouzivam GetRight, ktery ma velmi slusne udelano navazovani preruseneho stahovani a za celou tu dobu mi jeste nikdy nestahl soubor spatne. A to jsem jej kdysi pouzival i na dialupu, kde stahovani stovek mega trvalo opravdu hodne dlouho a tech preruseni byly mozna i stovky. Pokazde to zvladl.

Standardní

Nenasel jsem nikde zminku, jakym programem jsi to stahoval (mozna jsem to prehledl). Ja uz radu let pouzivam GetRight, ktery ma velmi slusne udelano navazovani preruseneho stahovani a za celou tu dobu mi jeste nikdy nestahl soubor spatne. A to jsem jej kdysi pouzival i na dialupu, kde stahovani stovek mega trvalo opravdu hodne dlouho a tech preruseni byly mozna i stovky. Pokazde to zvladl.
    Jestli to bylo na mě tak jsem spal výše...
    taky ho už používám dlouho a žádný problem...

hmmmm
    tak chyba je na mé straně přijímače....
    tak to mě štve ještě vic
    čím víckrát to přerušuješ a navazuješ, tím může vzniknout víc chyb při přenosu (flashget)

Standardní

Já nestahoval přes žádnej manažer, měl jsem z toho strach, aby to nebylo pošahaný a stejně bylo. Teď de o to co s tím, dá se to nějak opravit nebo je to na h......?

Standardní

no jestli jsi vyzkoušel tu jinou verzi raru jak ti radili výše a nic nepomohlo, tak je to na h.....

Standardní

Citace Původně odeslal hafca
    Já nestahoval přes žádnej manažer, měl jsem z toho strach, aby to nebylo pošahaný...
    Tak to byla velmi spatna uvaha. Kazdy download manager je lepsi nez stahovani browserem. Kdyby nic, tak jen proto, ze browsery jsou urceny na prohlizeni a stahovani v nich je neco jako doplnkova funkce.

Standardní

no jestli jsi vyzkoušel tu jinou verzi raru jak ti radili výše a nic nepomohlo, tak je to na h.....
    Zkoušel sem starou DOSovou a dva total Comandery a nic, pořád to samý. Přece neni možný, aby to nějak nešlo. Co takhle nějak editovat ten archiv?

Standardní

Ja chapu, ze te to stve, to by namichlo kazdeho, ale proste v tom souboru chybi nejake ty bity a tak neni sance...
    Mozna te mate, ze nektere archivy jdou opravit. To proto, ze v archivu muze byt souboru vice, tak pokud jdou aspon nektere vytahnout, program to udela. Ale jestli je v danem archivu jen jeden soubor, nebo je poskozeni v nejake klicove casti archivu, tak to nelze.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání