Zdar. Mal by som navrch pre rozsirenie smajlov v ponuke. Niektory su uzitocny viac ako si myslite :![]()
![]()
atd ... dalo by sa stym nieco robit ?
Zdar. Mal by som navrch pre rozsirenie smajlov v ponuke. Niektory su uzitocny viac ako si myslite :![]()
![]()
atd ... dalo by sa stym nieco robit ?
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
ono tech smajliku je tu vic, nez si myslis. jen ne vsechny jsou pouzity. nicmene...
ano dalo. staci kdyz je predelas do modreho designu fora a pote, pokud to projde schvalenim tu budou k pouziti dalsi smajlici. ovsem narovinu > for je v tom, ze smajlici, ktere si tu prezentoval jsou jednoduse receno moc vysoci ( rozhazuje to formatovani textu ).
a jestli se nepletu, tak uz jsme o tom nejakou debatu vedli a doslo to k resultu, ze je to prozatim zbytecne.
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
a proč je nepoužijete všechnyNapříklad ten s vypláznutým jazykem se mi hoodně líbí
![]()
PROJECT: Digital Fantasy
Více projektů na mých www
proc? proto![]()
![]()
A co Vam brani je pouzivat? Zas tak casto je nepouzijete aby Vas zabilo hodit tu link na vas sajt kde si je ulozite treba ne?![]()
no spis uz pouzivat tyto, aby tu byl jednotny styl a ne ty ruznobarevne hnusy http://www.ocguru.cz/smileys
NO tak tychto ostatnych by ste mohli pridat do toho rozsireneho vyberu smajlov nie ? Zas tolko to nezabera a je stale lepsie ak je toho viac na vyber.Původně odeslal mISHA
INak ktym velkym smajlom ... mas pravdu ze to rozhadzuje riadkovanie, ale skor sa pouzivaju bez komentaraKed tak len s max jednym riadkom. Ak by bol zaujem ich dat do ponuky vyberu, tak by som bol ochotny to prerobit do modrych farieb.
HP Compaq 8710p: T9300 | 4GB DDR2 | 250GB | Quadro NVS 320M @ 700/1730/950 |WSXGA+ 1680x1050 | Win7x64u ...
mozna by sis moh precist pravidla ...Původně odeslal janko_hrasko
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
juj Fox me predbehl. jj pravidla ohledne smajliku bez komentare![]()
na druhou stranu zrovna ty co uved v prvnim postu jsou obcas docela zadouci![]()
Loading signature [ FAILED ]
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)