Ony copak budou 24x media ?Původně odeslal M@rlboro
A co si pockat na poradny 100% media a pak teprve obvinovat mechaniku. Chci tim jen rict ze neverim ze media 12x a 16x splnuji vsechy kvalitativni predpoklady a az budou media 24xPůvodně odeslal Kema
OK, pro tebe možná bude dobrá, ale pokud má ta vypalovačka spoecifikované nějaké vlastnosti a kvalitativně je nesplňuje, tak u mě není důvěryhodná a basta. Měl jsem ji a už je pryč. Vzal jsem místo ní NEC 3520 a to jsem zdá se taky šlápnul vedlePůvodně odeslal Marcelino
hmm, no pre cloveka co je "alergicky" na hluk je 12x resp. 16x uplne pase - osobne pre mna su hranicou nad ktoru v ziadnom pripade nie som ochotny ist 24x u dataCD a 8x u DVD - dokonca audio CD aj tak palim iba 8x - obcas 16xPůvodně odeslal Kema
Protože zrovna LG 4163 je nejmíň povedená LG DVD vypalka za poslední rok, problémy s vypalování 12x a vyšší rychlostí jsou všeobecně známé, ani druhý vydaný FW to neopravil. Těžko se vypořádává s Verbatimy, občas na ně vypaluje jenom 6x. Prostě žádnej zázrak- vsetko co je rychlejsie ma len obtazuje hlukom
a prakticky prinos v rychlosti je pre mna zanedbatelny...
![]()
...a ak pozaduje hlavne kvalitny zapis a citanie prip. univerzalnost , tak ten LG nemusi byt najhorsi...tak s nima tydle mechaniky pofrcej 16x jedna radost tot muj skromny nazor
![]()