novy bios na dfi testuji, zatim mi pripada o chloupek stabilnejsi, ma moznost nastaveni pro SLI 6600GT, jine F7 hodnoty v nastaveni pameti, ale k novym stabilnim rekordum jsem se zatim nedostal

letem svetem k dfi a mym zhruba tydennim zkusenostem:

mam koupeno u Digisoftu, dotycny mi odpovedel na mail az kolem 10 vecer a do puljedne v noci jsme pres maily resily me pozadavky, ochotni jsou, ale jestli ve firme jsou dva az tri lidi, tak je to asi vsechno

flexo kit je v reseni i u digisoftu

hlasitost vetraku na chipsetu mne nepali, jde SW ztisit a pri ztiseni zkousne 260*10

moc vadilo pripojeni disketove mechaniky, u mne by se kabel od ni dotykal a blokoval provoz 120 vetraku na vymeniku vodnika

druhy problem byl najit nastaveni pameti, nebot v dlouhodobych testech mi vyhodilo prime 24.6 verze chybu a nasledne jsem zjistil ze budu muset prenastavit pameti - zatim mne nefungovalo zcela korektne asynchro nastaveni, ani moznost nechat vetsinu nastaveni pameti na auto a hejbat pouze s par nastavenima

skvele je ze to znova opakuje bootovani, pritom se da jit hned do biosu a opravit spatnou hodnotu

musim podle datoveho toku plynule menit vetsinu nastaveni pameti a je jich tu cca 25, proto mam rad screeny z xt fora s detailnim nastavenim pameti

jelikoz stabilni je u mne stabilni pokud mozno vsude, tak se mi testovani protahlo, zatim testuji v memtestu86, start v win2000, superpi 32M, prime95 verze 24.6 torture test 3 vcetne pameti, 3dmarky, hry,[farcry a HL2], tam vsude to nekde nekomu padalo

proto se mi stabilni nastaveni pameti podarilo najit az v sobotu po 4 dnech a poladil jsem az v utery - 260x10 na 1,504 vcore a pameti na 2,5 vmem synchro dual [ty moje nerady zvedani voltaze, brani se narustem chybovosti]

naprosto mne dostalo Vcore - regulace mi funguje tak jako nefungovala na zadne jine desce - v zatezi je prikovana na 1,504 a nehne se - u msi mi litala v hodnotach 1,504 az 1,54x