Citace Původně odeslal sofokless
Citace Původně odeslal MeTaN
Citace Původně odeslal wincent
Citace Původně odeslal MeTaN
Citace Původně odeslal wincent
tak jsem to zkusil a pohoda, komp neshorel, ikdyz je zevnitr obalen kobercem teplota max 82.
tu plustou pastu mam nejspis na gpu taky, protoze jsem ji sundal uz z pameti. chladic ale fuckt nesel sundat. takze se pram... na jak dlouho s katou do mrazaku?
pockej ty jsi ho vypojil..tim padem..to nejde pak cidlo ne? nebo jak to snima? z ceho?kdyz vypojis napajeni pro ventilator?
proste jsem prostrihl kabel, pripajel jsem vypinac na delsim kabliku a karta to bez problemu snasi. pri zaplem je to 50 a kdyz ho vypnu, zacne teplota rust. teda to tak vypada v rivatuneru.
no a jak fungujou ty cidla by me taky zajimalo. treba mereni teploty na hdd mi neni vubec jasne. na zakladni desce uz jsou nejake ty cidla pravdepodobnejsi.
tak jo..ale jak teda zjistim teplotu kdyz vytahnu ten kablik..asi nijak? senzor nemam takze tak prstem asi sakra proc nefunguje neco jen na to zpomaleni!!!!
No na té naší to ani fungovat nemůže protože od grafiky do fanu jdou jen dva kabely (bez detekce otáček). Takže to nejde ani spomalit...
Alespoň an té mé ASUS
No ale připojit tam nízkootáčkový a tím pádem velice tichý hladič jde a tím pádem stlumíš hluk a teplota taky OK
To s tím vypojením bych na svém miláčku nerisknul
jo mi taky vedou z fanu jen 2dratky... no s tim vetsim chladicem..mam na stole 5x4 pasiv z celerona...takze by to urcite uchladil..ale zase jestli mi to za to stoji? musel bych to tam necim pridelat,vlezt by to tam vlezlo--ale ja nevim.senzor by zmizel hm asi to necham takhle hold aspon vim ze to jede