moc se v tom neorientujuPůvodně odeslal Fleak
proč ne třeba tmobile nebo osakr (ma tuto službu?)
kolik to ted vubec stoji mesičně??
moc se v tom neorientujuPůvodně odeslal Fleak
proč ne třeba tmobile nebo osakr (ma tuto službu?)
kolik to ted vubec stoji mesičně??
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
ceny si zjisti ja uz to asi 4 mesice nemam takze nevim.Původně odeslal joXerus
a proc bych bral ET no protoze jsem ho mel a byl jsem max spokojenej bylo to stabilni a rychlost taky celkem dobra.
kamarad mel od T-mobilu, rychlost sice o trosku vyssi ale hodne mu to padalo
oskar=no comment
AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100
Nevite, proc na posledni fakture za EDN mam za polozku:
- WAP ostatní 29 13.57 Kč
??
Četl sem něco o tom, že ET rozdělil WAP na eurotelacky wap a na ostatni a ze ten eurotelacky je zadarno. Takze to jako od ted se data nonstop nevztahuje na WAP? Jestli ne, tak padl jeden z duvodu, proc stale jeste mam EDN - mobilita bez pocitace. Sem zvykly kazde rano cestou do prace cist idnes na wapu, cist predpoved pocasi, nebo nekdy poustim ICQ. Uz rok jsem zvykly si na wapu pustit co chci a ted najednou mam za to platit? Ani me neupozornili....tech 13 Kč za to eurotelu opravdu nestoji.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Si brnkni na Eurotel linku, ne?Původně odeslal howard
To ti není líto napsat tak dlouhý příspěvek a čekat jeden den na tak jednoduchou odpověď?![]()
ani ne![]()
Hmm, takovou odpoved sem cekal, jak jinak, ze?
Jak vis, ze sem cekal? Co sem se dozvedel, sem psat nebudu, vsichni si prece muzeme zavolat na infolinku.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
a co vy ostatni si myslite o EDN x tmobile??
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Mam pausal EDN, 2x Siemens MC35i (pouzivam ho na dvou mistech a prenasim jen SIMkuPůvodně odeslal honzAK
) a do nedavna vcelku spokojenost!
Oba modemy fungovaly na 100% a po pripojeni k internetu jely nonstop i 2 dny bez preruseni spojeni!
Jenze ten co mam doma se asi pred dvema tydny zblaznil a zacal se vypinat!!! Kdyz zustane pripojeny 5 hodin tak jsem v podstate stastny clovek ale vetsinou je to okolo 2-3 hodin a spadne - pripojim se a jedu dal, ale proc to zacalo delat?!? Ten druhej jede porad stabilne...?!?
Nevi to tady nekdo?
Doma mam WinXP a PeCko z podpisu a ten druhej je na pokusy (Duron 650) a ma stridave Win98, WinME a Win2k... Ale stale drzi...
Case: Yeong Yang YY-5411 Zdroj: Corsair VS550 550W MB: Gigabyte GA-H81M-HD3 CPU: Intel Core i5-4590 3.30GHz/1333MHz RAM: 2x 4GB Corsair XMS3 1600 MHz GFX: Gigabyte GeForce GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB GDDR5 Audio: Creative SoundBlaster Audigy SE (SB0570) + Creative SoundWorks SBS350 (2.1) HDD: Crucial MX500 250GB SSD + WD 640GB SATA DVD±RW/RAM: LG GSA-H10N LCD: Acer X233H Keyboard: Hama Casano Mouse: A4tech XL-750BK Laser Game Mouse Game: Logitech Cordless Rumblepad™ 2 NAS: D-Link DNS-320LW + 2x WD 3TB RED
Ten sity problem mam aj ja, stiahne to niekedy 30-50mb a potom prestane, nepomoze nic len restart pc, mam et data nonstop
procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor
No jo ale jeste do nedavna se mi to nestavalo (mam to uz rok) a na tom druhym se to nestava dodnes... Jen na PeCi doma se neco podelalo a zacalo to vypinat... Nemuze to byt necim v systemu...?!Původně odeslal Shephard
Case: Yeong Yang YY-5411 Zdroj: Corsair VS550 550W MB: Gigabyte GA-H81M-HD3 CPU: Intel Core i5-4590 3.30GHz/1333MHz RAM: 2x 4GB Corsair XMS3 1600 MHz GFX: Gigabyte GeForce GTX 750 Ti WindForce 2X OC 4GB GDDR5 Audio: Creative SoundBlaster Audigy SE (SB0570) + Creative SoundWorks SBS350 (2.1) HDD: Crucial MX500 250GB SSD + WD 640GB SATA DVD±RW/RAM: LG GSA-H10N LCD: Acer X233H Keyboard: Hama Casano Mouse: A4tech XL-750BK Laser Game Mouse Game: Logitech Cordless Rumblepad™ 2 NAS: D-Link DNS-320LW + 2x WD 3TB RED
Muzete mi nekdo rict, co si to zase Eurotel vymyslel?
Jaktoze nyni mam adresu 85.160.191.18Zjistil jsem to tak, ze jsem zadal www.email.cz a tam to je napsane.
Kdyz dam ipconfig, tak mam 10.176.159.18, to je samozrejme vnitrni adresa za NATem, me jde o to, proc zmenili adresu serveru.
Pritom kdyz trasuju treba www.seznam.cz, tak tam jsou 160.218.x.x.
Krucinal. Kvuli teto zmene se nemuzu pripojit do prace na server, nebot tam mam stale nastaveno, ze tam mohou pouze uzivatele s IP 160.218.neco.neco.
Zatracenej Eurotel. Furt to musi menit.
EDIT: Nekolikrat sem se pripojil a odpojil, et nyni prideluje adresy 85.160.x.x. Ze by taky dali vedet? ...no asi jim platim malo...jeste ze za polovicni cenu mohu mit 512 kbit internet....
přesně!!!!!!!Původně odeslal howard
jenš mě se to začalo hádat s SP2 s Firewall a musel jsem zformátovat a kompletně přeinstalovat můj už půl roku dobře fungující system!![]()
![]()
![]()
![]()
To bych do toho kop![]()
Až takhle? To se mi nechce věřit.
Je možné nějakým příkazem ukončit síťové připojení?
Hloupé WinXP neukončují síťové připojení GPRS, když ukončuji Windows a mobil je po vypnutí počítače pořád připojený. Proto bych si potřeboval udělat zástupce, který ukončí síťové připojení.
Sakra, nějak mi poslední dobou nechcou načíst stránky s příponou *.com a spousta jiných. Nevíte, jestli je to problém eurotelu? Používám Firefox.![]()
Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380
tak tohle bych těm darebákum nepřipisoval....Původně odeslal smile4me
![]()
![]()
Četl jsem o podobnejch problémech u Data Express a byla to chyba ET.Původně odeslal sofokless
WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net
A vite, ze jsem tyto problemy take zaznamenal? Pred par dny mi take neslo .com (ale icq slo) - nahodou jsem to zjistil, nebot jsem mel omylem vypnuty cproxy. Ale pres cproxy slo normalne vsechno. Tak jsem si rikal, ze to neni moc v poradku, ve chvili, kdy by bylo cproxy placeny, tak by ten net byl k nicemu.
Nevite nekdo ten prikaz na ukonceni gprs?
Vazeni datanonstopaci, loucim se s vami. Prave jsem zrusil data nonstop a presel na 150x rychlejsi Karneval. Rozhodnuti to bylo nelehke, protoze jsem tim ztratil mobilitu. Nicmene doufam, ze mi to online parba UT2004 vynahradi. EDN je vyborny a spolehlivy internet, za cely rok a pul mi fungoval vzdycky perfektne, to se mu musi nechat.
To se tak nekdo ma...Původně odeslal howard
No ja mam moznost mit Wi-Fi za 300Kc mesicne (parta nadsencu (4) s wi-fi siti napojenou na ADSL - neni to firma), ale prave kvuli mobilite zustavam u EDN...![]()
Porad me to lame, ale mit svuj internet na dvou mistech (mam 2 modemy - nosim jen SIMku), je pro me zatim porad dulezitejsi...
S temi strankami jsem to taky zaznamenal, a jelikoz to delalo na obou pocitacich, tak chybu jsem hledal jinde... Vyresil jsem to tim, ze jsem vypnul pevne nastavene DNS (Eurotelu to nevadi) a nechal to at si to nastavi samo pri pripojeni... A problem zmizel![]()
No ja jsem dlouho zvazoval. A nechtelo se mi utikat od EDN k plzenskemu wifi. Rozhodnuti padlo az kdyz 14.unora vyhlasil Karneval akci. Uvedomil jsem si, ze stejne notebook nemam a prakticky to EDN pouzivam pouze doma. Obcas sem ho zapinal v praci, ale to bylo driv, kdyz jsme jeste nemeli vlastni server a nefungovalo nam dc++ (tak sem stahoval pres mobil) a jediny, kde sem ho jeste potreboval, bylo u rodicu na kompu. Nemuzu platit dva internety, takze kdyz se nekdy budu potrebovat pripojit, tak klidne muzu, proste zaplatim za data treba 100 Kc - podle toho kolik prenesu, a ne 830 Kc. A nebudu zbytecne pouzivat WAP na cteni idnes.cz pri jizde tramvaji z/do prace. Takze o mobilitu jsem do jiste miry neprisel, ale nebudu ji zbytecne pouzivat. Jak rikam, ten rychlej karneval mi to proste musi vynahradit.
Jinak, nonstopaci nezoufejte, EDN je perfektni a SPOLEHLIVY internet.
Původně odeslal howard
![]()
![]()
![]()
Jak komu to a jak běží, mě hrůza!
Po vetšinu dne do 10Kbps (měřeno na dsl.cz).
Vite, ze Eurotel zrusil WAP zadarmo, kdyz mate EDN?
Jeste, ze to neudelal za dob, kdy jsem ho mel, byl bych nastvanej, byl jsem zvyklej cist idnes v tramvaji cestou z/do prace.
jj, taky mi přišla výhružná sms.Původně odeslal howard
Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512
Ja mel ETDN taky asi skoro rok a musim rict, ze kdyz se ohlednu zpatky, tak v ramci tehdejsich moznosti to byl bajo internet.. Mobilni, neomezeny... Kdyz to tak uvazim a neberu v potaz stahovani velkych soboru, tak az na ping mi to tehdy pro moje potreby celkem stacilo... No uvidime, co prijde na UMTS, kazdopadne ta mobilita mi ted na DSL trochu chybiPůvodně odeslal DlouhyJony
![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
No me take trvalo nejakou dobu, nez jsem prekonal ten pocit, ze tu mobilitu potrebuju a ze to je uplne skvela vec. Sice je skvela, ale ted uz mobilitu pul roku nepotrebuju![]()
Já též mobilitu nepotřebuju. Ale co je moc, to je moc...
Mimochodem co by jste řekli na toto: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=86777
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)