Citace Původně odeslal wincent
Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
Citace Původně odeslal wincent
Citace Původně odeslal Yoyos
ehm... neviete mi poradit?
jak psal igor, pres rivatuner pujde taktit urcite, staci zaskrtnout at se ti tve nastaveni pousti po spusteni windows a je to...
pres forceware mi taktovani taky nefungovalo. neni nad spolehlive overene programy...
...njn ale na ASUSoch FX5900 nenataktujes ani cez coolbits ani ziadnym softwarom na 6tkovych ani 7ckovych Forcewaroch -> jedina moznost je uprava biosu cez NiBiTor a nasledny flash
rivatuner fungoval normalne na jakychkoliv ovladacich..., a po flashi na 5900u jsem mel artefakty v nekterych hrach, takze jsem se na to... vysledky stejne nestaly za to. ale to jsme trochu mimo tema, ke kteremu se stejne uz nikdo vracet nebude
jo mas pravdu,cim dal vic ldi spoleha spis na ticho a jistotu bezroblemoveho chodu celeho systemu
no nic mene me nepomohlo ani pouze pusteni,misto instalu,stale tam nemam nic.a ty ovladace,nevim zkusim preinstalovat ale spis bych sazel na masstera a jeho slova o revizivh,nic mene mam revizi 1.0 myslim
takue kdyby se nasel nekdo kdo omezil otacky jinak nez vyskubnutim kablu tak at da vedet.budu nad tim dumat