Nova verze tohoto programu.
http://www.almico.com/speedfan.php
Zacalo mi to zoobrazovat dalsi teplotu a je to popsane takto : Found ACPI temperature (52,5C).
Porad ji mam na 53 stupnich, co to je?
Nova verze tohoto programu.
http://www.almico.com/speedfan.php
Zacalo mi to zoobrazovat dalsi teplotu a je to popsane takto : Found ACPI temperature (52,5C).
Porad ji mam na 53 stupnich, co to je?
CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
Case Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w
Me to take pribylo, mam tam 47C a jinak je to i v changelogu
Ale jinak nemam paru, co to jePůvodně odeslal changelog
![]()
Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350
"Music is essentially useless, as life is." George Santayana
tak tahle verze mi konečně našla SATA disk![]()
...po zaregistrovani na almicu je moznost stahovat nove bateaverzie SpeedFanu(aktualne 4.21 beta19)
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
ani ta betavezrze mi nedokáže správně zobrazovat teplotu CPU na notebooku... Už sice najde čidlo ale ukazuje teplotu vždy stejnou - neměnnou což je hovadina.......Původně odeslal .:::iGor:::.
Co mate z toho, me Speedfan na stare desce (ASUS A7V8X-X) vypinal vetrak na procaku. JA si toho nejprve nevsiml, ale pak se mi vypnul komp a svitila dioda power a pritom byl komp vyplej. Kdyz jsem se ho pokusil zapnout, tak nic nedelal a jen nejak divne hucel. Tak jsem jej vypojil ze zasuvky a zapnul druhy den a rozjel se. Pak po startu Win jsem spustil SpeedFan a tam me ukazoval CPU Fan 0RPM! Kouknu se do kompu a vetrak stoji!. Zavrel jsem SpeedFan a vetrak se roztocil... Jeste ze deska ma ochranu proti prehrati procesoru...
![]()
![]()
![]()
1.PC:Athlon XP 2200+ Thorton, Gigabyte GA-7VT880-L, 512MB RAM DDR 400 Canyon, Gigabyte R9550 128MB, Seagate ST340014A 40GB, LiteOn CD-RW 52x-32x-52x, LG DVD-ROM 16x, Sound Blaster Live! 5.1 Value, 2x LAN Realtek 10/100Mb, PCI IEEE1394 Via, 400W Redstar zdroj, 17\" ADi MicroScan
existuje tam záložka: Automatic fan speedPůvodně odeslal Sam9999
já jsem ho hlavně používal za zobrazování teploty na liště
(to mi ale na notebooku nefacha)
to zobrazovani na liste umi i motherboard monitor - mbm, posledni verze.Původně odeslal sofokless
ovsem jak je dobry a spolehlivy v ostatnich vecech nevim. me funguje perfektne kdyz potrebuju zjistit teploty a napeti, ale pravidelne ho nepouzivam a nainstalovany ho porad nemam.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
jj o něm vim, jenže už skončila podpora, ne?Původně odeslal Jey
a navíc ani ta poslední verze mi na K8T800 (VT8383) - je to notebook teplotu prostě neukáže - nenajde čidlo...... divný čidlo by tam být mělo![]()
aha. tak to sorry, tak hluboce v nem zas zainteresovan nejsem. nevim. stahl jsem posledni verzi a tu testil, o tom ze skoncila jeho podpora(=vyvoj ???) jsem nevedel.Původně odeslal sofokless
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
no někde jsem to čet a navíc novější verzi než tu co mam jsem nikde už nenašelškoda
![]()
Mě se ve SpeedFanu verzi 4.21 začala objevovat dvakrát teplota Temp 1 a to každá jiná. Nevíte co to může znamenat ? Sterší verze mi ukazují už jen jednu hodnotu Temp1 ,Temp2, HD0.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)